Register

A password will be e-mailed to you.

Na Steame už pár dní prebieha zaujímavá zľavová akcia s názvom V stopách Rogue (Going Rogue) – Festival vytrvalosti. Žánrovo ide o roguelike, roguelite, soulslike či metroidvania počiny, takže celá táto akcia je zameraná na náročnejších hráčov, ktorí necítia strach pred žiadnou výzvou.

Steam vybral do tejto akcie viacero pozoruhodných titulov, z ktorých vás upozorňujme predovšetkým na Rogue Legacy 2 za 17,59 €, Sekiro: Shadows Die Twice – GOTY Edition za 29,99 €, Nioh: Complete Edition – 12,49 za €, Death’s Door – 11,99 e, či Mortal Shell – 12,49 €. Celkovo sa zľavy se pohybujú od 20% do 60%.

Okrem tejto zaujímavej novinky sa na Steame zjavili od 26. apríla 2022 také kultové počiny od Bethesddy ako sú The Elder Scrolls Arena z roku 1993 a jeho nástupca Daggerfall z roku 1996. Oba tituly sa objavili zadarmo na končiacom Bethesa.net v rámci rôznych výročí, ale až teraz ich ako free-to-play sprístupnil aj najrozšírenejší Steam.

Oba tituly, ale hlavne Daggerfall sú známe aj množstvom chýb, pričom o ich odstránenie sa až po mnohých rokoch postarala komunita. V tejto súvislosti by bolo vhodné upozorniť, že síce Daggerfall je stále jedným z najlepších sandboxových RPG s otvoreným svetom, avšak bohužiaľ Steam verzia nezahŕňa v sebe tento posledný komunitný patch. Odporúčame preto takzvaný port Unity, ktorý sa dodáva s mnohými záplatami, ktoré nie sú súčasťou tejto verzie služby Steam.”

Akcia Festival vytrvalosti potrvá na Steame ešte do 9. mája, kedy o 19:00.hodine nášho času končí.

Komentuj!