Register

A password will be e-mailed to you.

O štýlovom souls-like počine s názvom Thymesia sme vás už informovali, avšak aktuálne sa s vami môžeme podeliť konečne s konkrétnymi informáciami priamo do vývojárov zo štúdia OverBorder, ktorí ho už dlhšie pripravujú aj s pomocou spoločnosti Team17.

Thymesia mala vyjsť ešte koncom minulého roka, avšak aj tento titul postihla vlna odkladov. Fanúšikov to síce nepotešilo, avšak my veríme, že pár mesiacov navyše mohlo vývoju len prospieť. V Thymesii sa ocitneme v úlohe Corva, s ktorým sa vydáme do sveta plného nepríjemných chorôb a nakazených nepriateľov. Corvo dokáže využívať choroby svojich protivníkov ako zbrane proti ním samým a tak celý počin najviac pripomína asi titul Bloodborne. Rovnako ako v Bloodborne, ale aj vo všetkých správnych RPG kúskoch, sa môžeme tešiť aj na vylepšovanie schopností a atribútov hlavnej postavy.

V súvislosti s oznámením konkrétneho dátumu vydania, zverejnili vývojári prostredníctvom serveru IGN aj Official Release Date Announcement Trailer.

Dátum vydania je stanovený na 9.august 2022, ale od dnešného dňa je na Steame dostupná už aj demoverzia. Thymesia však vyjde nielen na platforme PC, ale tiež na PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Komentuj!