Register

A password will be e-mailed to you.

Aktuálny víkend je už skoro za nami a tak sa spolu pozrime na najzaujímavejšie herné udalosti z konca tohto týždňa. Čo nás najviac upútalo?

  • FIFA 22 a Battlefield 2042 podľa všetkého doplnia ponuku populárneho Game Passu. Zatiaľ to síce nie je oficiálne, ale obe menované hry už boli v obchode obohatené o Game Pass logo.
  • Už 6. mája zavíta aj do našich kín nová marvelovka Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva a pri tejto príležitosti môžete vyhrať tematické gamepady a konzolu Xbox Series S. Pre šancu na výhru vám stačí iba retweetovať oficiálne Twitter posty so súťažou.
  • Príbehovo zameraný manažérsky titul This is the President, ktorý oficiálne vyšiel ešte koncom minulého roka sa dočká aj mobilnej verzie. Na vašom Androide či iPhone si ho budete môcť zakúpiť už 10. mája 2022.
  • Najnovšia aktualizácia Genshin Impact, ktorá nesie označenie 2.7. bola nateraz odložená a aktuálne nie je vôbec jasné, kedy sa jej fanúšikovia dočkajú. Reálne sa dá predpokladať, že tento odklad priamo súvisí s COVID-19 lockdownom v Šanghaji, kde sídlia vývojári hry.
  • Survival titul The Long Dark z roku 2017, ktorý doposiaľ dopĺňali výhradne free updaty, dostane v budúcnosti aj prvé platené rozšírenie pripomínajúce klasický Season Pass. Vývojárov k tejto zmene doviedla aj anketa medzi fanúšikmi, kde ich v tejto myšlienke podporilo takmer 80% z nich.
  • Dlhšie očakávaný nezávislý cyberpunkový titul Stray, kde sa chopíte mačky, už dostal približný termín vydania. Autori ho plánujú vydať ešte behom leta 2022 na všetky vopred oznámené platformy (PC, PS4, PS5).
  • Total War Warhammer III predstavil svoju road mapu pre rok 2022 v rámci ktorej vývojári plánujú 4 veľké updaty. Fanúšikmi asi najočakávanejšia novinka s názvom Immortal Empires, ktorá ma obohatiť titul o všetky doterajšie frakcie z predošlých hier v rámci jednej mapy, vyjde v beta verzii niekedy medzi júlom a septembrom.
  • Vydanie plnej verzie Star Citizen je síce poriadne ďaleko, no jej alpha verzia sa dočkala už ďalšieho updatu s číslovkou 3.17. Ten prináša možnosť dotankovať palivo pre lode, novú loď, či nemocnicu.
  • First person strieľačka Cleaner, ktorá čerpá inšpiráciu z hier ako Hotline Miami, Superhot, či filmu John Wick vyjde už za niekoľko dní. Konkrétne sa jej hráči dočkajú 5. mája a na zakúpenie bude k dispozícii prostredníctvom Steamu.
  • Prvé príbehové DLC titulu Dying Light 2 Stay Human, ktoré by malo vyjsť už tento rok, sa bude odohrávať paralelne s hlavnou kampaňou. Podľa slov vedúceho dizajnu Tymona Smektalu bude prístupné okamžite po príchode do mesta Villedor.

Komentuj!