Register

A password will be e-mailed to you.

V našom pravidelnom prehľade sa spolu v skratke pozrime na tie najzaujímavejšie udalosti z uplynulého dňa. Čo nás upútalo najviac? To sa dozviete prostredníctvom krátkych správ uvedených nižšie. Prajeme vám príjemné čítanie.

  • Techland i naďalej pokračuje v aktívnej podpore Dying Light 2 a do hry mieria štyri nové víkendové eventy. Ten prvý štartuje už dnes, teda 28. apríla až do 2. mája budete mať možnosť získavať dvojnásobné množstvo skúseností.
  • Vydarená detektívka Sherlock Holmes Chapter One síce vyšla vlani aj na konzolách novej generácie, no až dnes sa priaznivci oficiálne dočkali PS4 verzie. Súčasne s ňou mala vyjsť aj Xbox One verzia, no tá bola nakoniec odložená z dôvodu konfliktu na Ukrajine.
  • E3 sa síce tento rok neskutoční a stále nepoznáme budúcnosť tohto podujatia, no Microsoft si už stihol naplánovať svoju tradičnú letnú prezentáciu. Tá sa uskutoční prostredníctvom streamu 12. júna o 19:00.
  • Oficiálna premiéra filmu Top Gun: Maverick sa pomaly ale isto blížia a súčasťou propagácie bude aj tematické DLC pre titul Ace Combat 7. To vyjde pod názvom Ace Combat 7: Skies Unknown – Top Gun: Maverick Aircraft Set v bližšie neurčenom termíne behom jari.
  • V súvislosti so štartom novej PlayStation Plus služby Sony dočasne zablokovala možnosť hromadenia predplatného prostredníctvom predplatených kariet. Rovnako nie je možné predlžovať ani predplatné PS Now.
  • Známa séria Need for Speed bola už dlhší čas pod taktovkou švédskeho štúdia Ghost Games, no situácia sa v tomto smere zmení. Značky sa totiž ujmu tvorcovia DIRT 5, Codemasters Cheshire, ktorí majú viac než dosť skúseností s pretekárskymi hrami.
  • Slovenská záležitosť Catie in MeowmeowLand, ktorá pôvodne vyšla 30. marca 2022 na väčšine platform sa konečne dostala aj na Nintendo Switch. Od dnešného dňa si ju tak môžete zakúpiť aj na tejto platforme s 15% zľavou za 16.10 €.
  • Slovenskí vývojári z Lich Studios chystajú real-time stratégiu s názvom Cold Engines. Cold Engines. V tejto multiplayerovo zameranej survival záležitosti, ktorá má vzdať hold legendám žánru, sa budete snažiť prežiť nielen útoky nepriateľov ale aj mrazivé podnebie.
  • Dlho diskutovanú kúpu spoločnosti Activision Blizzard Microsoftom už odsúhlasili aj akcionári. V prospech tejto akvizície sa vyjadrilo 98% z nich, no stále sa čaká na vyjadrenie regulačného úradu. Všeobecne sa však očakáva, že tento predaj bude nakoniec odobrený.
  • Nový diel série Call of Duty, ktorý ponesie názov Modern Warfare 2, sa dočkal na oficiálnej Twitter stránke krátkeho teaseru. 16 sekúnd trvajúca ukážka však predstavuje iba logo a Activision znovu láka na novú éru Call of Duty série.

Komentuj!