Register

A password will be e-mailed to you.

Nepotvrdené informácie od insiderov zo štúdia naznačujú, že sa chystaný The Elder Scrolls VI od Bethesdy bude odohrávať v regióne Hammerfell.

Keďže pred novým, výdatne očakávaným, šiestym dielom populárnej série The Elder Scrolls má vyjsť najprv tohtoročný Starfield, Bethesda Games Studios je na informácie skúpa. Okrem úvodného teaser traileru sme sa nedočkali ani informácie, v ktorom regióne krajiny Tamriel sa má titul odohrávať. Anonymné zdroje zo štúdia sa preto pustili do práce a aspoň neoficiálnym spôsobom poskytli o novom fantasy epose novinky. The Elder Scrolls VI by mal byť situovaný v Hammerfelli, čo je rodná púštna zem Redguardov. Tento región už je možné niekoľko rokov objavovať v populárnom MMO The Elder Scrolls Online. Zaujímavosťou bude aktívny politický systém, po ktorom komunita po plochých mocenských bojoch v The Elder Scrolls V: Skyrim volala.

Súčasťou hrateľnosti má byť aj systém, kedy hráča môže niekto zradiť, a narozdiel od Skyrimu bude veľmi podstatné, s akou postavou sa hráč zosobáši. Tentoraz si oddýchneme od drakov. Hra už prešla z preprodukcie na plnú vývojovú fázu a cieľ je hru vydať v roku 2025, prípadne 2026. Medzi ďalšie informácie spoza opony patrí aj vývoj remasterov The Elder Scrolls a Fallout hier, ktoré má na starosti iné štúdio Microsoftu inXile. Keďže sa Skyrim už dočkal troch remasterov/nextgen patchov, pravdepodobne pôjde o The Elder Scrolls IV: Oblivion. Na pláne má byť aj reboot legendárnej značky Quake, a pobočky Bethesdy v Austine a Montreali údajne pracujú na titule Spyteam. Napokon, podľa insidera Xbox ako divízia presúva masívne zdroje na pomoc Bethesdy s megalomanskými projektmi.

Komentuj!