Register

A password will be e-mailed to you.

Streda je za nami a preto sa opäť pozrieme na tie najzásadnejšie novinky, ktoré tento deň priniesol.

  • Pripravovaný horor od Supermassive Games s názvom The Quarry má mať podľa všetkého až 186 koncov. Scenár má viac ako 1000 strán a každá z deviatich postáv bude mať niekoľko možných rozuzlení.

  • This War of Mine dostane edíciu s názvom Final Cut. Tvrdá stratégia zobrazujúca hrôzny vojny z pohľadu niekoľkých charakterov si svojho času vyslúžila výborné hodnotenia a patričnú chválu. Teraz vyjde na aktuálnej generácii konzol, pričom hneď v deň vydania, 10. mája 2022, bude titul dostupný v službe Game Pass.

  • V Disney Dreamlight Valley sa pustíte do opravy klasických rozprávkových svetov. Pôjde o plnohodnotnú Free To Play záležitosť z produkcie štúdia Gameloft. Titul má v rámci Early Access vyjsť v priebehu nadchádzajúceho leta. Plná verzia má zatiaľ doraziť v roku 2023.
  • Sony potvrdzuje uniknutú PlayStation Plus ponuku pre máj 2022. Hráči sa dočkajú športovej záležitosti FIFA 22, akčná kooperačná záležitosť Tribes of Midgard a nakoniec aj roguelite s názvom Curse of the Dead Gods.

  • WWE 2K22 dostáva balíček nových bojovníkov. Banzai Pack pridáva najmä zápasnikov ťažkej váhy ako napríklad Yokozuna alebo Omos.

  • Zástupcovia Netflixu prehlásili, že plánujú do konca aktuálneho kalendárneho obdobia rozšíriť ponuku hier. Aktuálnych 18 hier by sa malo rozrásť na 50 titulov. O väčšie projekty ale pravdepodobne nepôjde a tak sa skôr rozšíri mobilná ponuka.

  • Keďže prechod Bethesda Launcheru na Steam je za rohom, na platformu Valve pribúdajú klasické tituly z produkcie zmienených vývojárov. Aktuálne je na Steame k dispozícii zdarma dvojica titulov. Konkrétne The Elder Scrolls: Arena a The Elder Scrolls II: Daggerfall.
  • The Coalition, vývojári frenetickej third person akcie Gears 5, prestávajú svoju pozornosť venovať zmienenému projektu, aby sa tvorcovia mohli venovať iným hrám. To znamená, že sa autori, pravdepodobne, pripravujú na nový, doposiaľ, neohlásený počin.

  • Filmový Sonic the Hedgehog 2 oslavuje obrovský úspech. Po slušných ohlasoch bežných divákov aj kritikov sa aktuálne stal aj komerčne najúspešnejšou filmovou adaptáciou hry v Amerike. Tržby sú aktuálne na prahu troch stoviek miliónov a čoskoro túto hranicu hravo prekonajú.

  • Spoločnosť Sony zakladá tím, ktorý bude mať za úlohu zachovanie (a zrejme aj digitalizáciu) starších počinov. Zrejme japonská firma reaguje aj na implementovanie nových predplatných PlayStation Plus, kde je azda najväčším prídavkom možnosť hrať klasické tituly.

Komentuj!