Register

A password will be e-mailed to you.

Ťahové RPG Expeditions: Rome, umožňujúce nám priviesť našu vlastnú rímsku légiu k moci a ktoré sme pomerne nedávno recenzovali, získalo pomerne prekvapivo nový veľký prídavok. Ten vyšiel spoločne s rozsiahlym patchom 1.4 a okrem množstva nového obsahu a úprav pridáva ako hlavné lákadlo novú triedu gladiátora.

Prvé DLC do Expeditions: Rome má podtitul Death or Glory a už z názvu je zrejmé, že je venované gladiátorskej tematike, výrazne spätej s Rímskou ríšou a ktorú pôvodná hra podozrivo ignorovala. Okrem novej hernej triedy dostávame v tomto DLC aj niekoľko gladiátorských arén pridaných do jednotlivých regiónov, v ktorých budeme čeliť rozličným protivníkom a môžeme tak nazbierať rozličné kusy novej výbavy, ako sú zbrane, zbroje či recepty.

K obsahu tohto DLC sa dá dostať buď v rámci príbehovej kampane, alebo skrz špeciálny „gladiátorský“ režim. Avšak, pokiaľ si tento prídavok nezakúpite, tak aj tak v rámci nového patchu 1.4 dostanete nové schopnosti, dodatočné účesy či možnosti v dialógoch. Kompletný zoznam zmien si môžete prečítať tu.

DLC stojí aktuálne 7,99 eur a môžete si ho spoločne so základnou hru zakúpiť na Steame

Komentuj!