Register

A password will be e-mailed to you.

V našom pravidelnom prehľade sa spolu v skratke pozrime na tie najzaujímavejšie udalosti z uplynulého dňa. Čo nás upútalo najviac? To sa dozviete prostredníctvom krátkych správ uvedených nižšie. Prajeme vám príjemné čítanie.

  • Capcom oznámil pokračovanie svojej kolekcie klasických hier pod názvom Capcom Arcade 2nd Stadium. To by malo doraziť v júni na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch a podobne ako prvý diel by malo ponúknuť 32 hier. SonSon bude pritom k dispozícii pre všetkých zdarma.
  • Už skoršie oznámená Capcom Fighting Collection sa znova pripomenula takzvaným preorder trailerom. Kolekcia ponúkne 10 klasických bojových hier, ktoré bude možné hrať i online a vyjde už 24. júna 2022.
  • Titul Planet Zoo dostal Wetlands Animal Pack, ktorý prináša do hry 8 nových druhov zvierat. Ten si môžete zakúpiť za 9,99 €, no okrem toho sa dočkala aj klasického updatu, ktorý prináša nové vylepšenia a nový obsah.
  • Remake šiesteho dielu JRPG série Metal Max s názvom Metal Max Xeno: Reborn dostal dátum vydania. Konkrétne sa hry dočkáme už 10. júna 2022, kedy vyjde nielen na PlayStation 4 a Nintendo Switch, ale dokonca i na PC.
  • Ak patríte k fanúšikom žánru metroidvania, potom by vás mohla zaujať titul B.I.O.T.A small bros. Retro ladená záležitosť vás vyjde iba na 8,99 € a zakúpiť si ju môžete buď na Steame, alebo na GOGu.
  • Na poslednom ročníku London Games Festival, ktorý sa konal od 1. do 10. apríla triumfoval aj Red Dead Redemption 2. Nejde však o ďalšie ocenenie pre hru ale o najlepší screenshot, ktorý ponúkol Joe Meizies a pochádza práve z tejto hry.
  • Francúzske vývojárske štúdio Spiders, ktoré sa naposledy previedlo vcelku vydareným RPG Greedfall, ukázalo bližšie hrateľnosť svojej už skôr oznámenej novinky Steelrising. Tá by mala vyjsť ešte v tomto roku na PC, PS5 a XBox Series X.
  • Tohto roku vydaný Expeditions Rome sa dočkal prvého DLC s názvom Death or Glory, ktoré vás vyjde na 9,99 €. To prináša do hry gladiátorskú arénu, vrátane nového povolania, ktorým je, samozrejme, gladiátor.
  • Vydarený titul 13 Sentinels: Aegis Rim, ktorý vyšiel v Japonsku už v roku 2019, dnes oficiálne stratil PlayStation exkluzivitu. Hra bola totiž pôvodne vydaná iba na PlayStation 4, no od dnešného dňa si ju môžete zakúpiť aj na Nintende Switch.
  • Beamdog oficiálne predstavil svoje first-person fantasy roguelite MythForce. Tvorcovia, ktorí sú verejnosti známi vďaka rozšíreným verziám hier ako Baldur´s Gate či Planescape: Torment, oznámili, že ich novinka vyjde v Early Access verzii už 20. apríla. Zakúpiť si ju budete môcť exkluzívne na Epic Games Store.

Komentuj!