Register

A password will be e-mailed to you.

Začiatok nového týždňa sa nesie v znamení pozoruhodných noviniek z herného sveta, o ktoré máme teraz v pláne sa s vami podeliť. Veríme, že vás aspoň niektoré z týchto predstavovaných titulov zaujmú.

  • Naďalej sa potvrdzuje, že Battlefield 2042 je veľké sklamanie a ani sľuby vývojárov ohľadom vylepšení túto situáciu nezachraňujú. Situácia dospela až do takého bodu, že počet súčasne hrajúcich hráčov tohto titulu na Steame sa nachádza pod číslom 1000.
  • Online akcia Warframe dostáva rozsiahlu expanziu pod názvom Angels of the Zariman. Tá rozšíri príbeh pôvodnej hry o ďalšie hodiny hrania a k fanúšikom dorazí 27. apríla tohto roku.
  • Spoločnosť Sony pokračuje vo výraznej finančnej podpore služby Epic Games. Už po tretíkrát odovzdali Epicu miliardu dolárov. Zámerom Sony je investovať v prvom rade do online technológií a podporovať ich nový engine.
  • V rámci tohtoročného Canadian Game Awards, ktorého sa môžu účastniť iba kanadské štúdiá, získalo prvé miesto v kategórii hra roka Marvel’s Guardians of the Galaxy od vývojárov zo štúdia Eidos Montréal.
  • Atari rozbieha pozoruhodnú zberateľskú iniciatívu, v rámci ktorej využíva novú verziu klasickej konzoly Atari 2600 cartridge. Tento retro-projekt sa započne troma klasickými titulmi: Yars’ Return, Saboteur a Aquaventure, ktoré budú dostupné už v máji tohto roku v rámci prémiového balenia.
  • Známy český vlakový simulátor Mashinky, dostupný stále v nehotovej verzii, konečne získava už predtým ohlásený multiplayer. Ten bude určený pre maximálne ôsmych hráčov.
  • Známy akčný počin Halo Infinite sa dočkal špeciálneho módu, určeného pre tých hráčov, ktorým nevyhovoval štandardný pohľad z prvej osoby. Tento mód totiž upravuje kameru tak, aby zachycovala vašu postavu spoza ramena, teda pridáva to, čo sa bežne nazýva pohľadom z tretej osoby.
  • V pripravovanom simulátore, čiastočne inšpirovanom sériou The Sims, pod názvom The Neighborhood si môžete vytvoriť dom a následne sa zoznamovať s okolitými obyvateľmi. Hrateľné demo bude dostupné už v októbri 2022 a plná verzia k nám dorazí v priebehu budúceho roka.
  • V exkluzívnom titule určenom pre platformu Nintendo Switch pod názvom Mech Mechanic Simulator, ktorý vyšiel 8. apríla, môžeme opravovať bojové stroje v handheldovom režime.
  • Star Trek Online: Stormfall prináša prepracovaný Starfleet tutoriál, dve nové epizódy a operáciu Task Force. Toto rozšírenie bude dostupné na platforme PC 10. mája a na konzoly dorazí v priebehu tohtoročného júna.

Komentuj!