Register

A password will be e-mailed to you.

Bipedálny robot VASCO prerobený na účely hnutia Constellation vám bude robiť blízkeho spoločníka na ceste po galaxii v očakávanom titule Starfield.

Na plné predstavenie jednej z najočakávanejších hier roka Starfield si budeme musieť počkať minimálne do leta, pravdepodobne na tradičnú prezentáciu Microsoftu, ktorá však tento rok nebude súčasťou zrušenej E3. To však nebráni Bethesda Game Studios odkrývať zo svojej vesmírnej opery nové a nové informácie. Zatiaľ sme sa dočkali len množstva konceptov a iba jediného traileru priamo z enginu, no postupne sa nám predstavujú ukážky priamo z hry. Tentoraz nám Bethesda predstavuje robota VASCO, ktorého primárna úloha je opravovať vašu loď a poskytovať taktickú podporu. Je aj ozbrojený a budete si ho môcť vylepšovať, no iba na obranné účely v nehostinnom teréne.

Marketingová kampaň Starfieldu je veľmi opatrná, podobne ako to bolo pri The Elder Scrolls V: Skyrim alebo pri Fallout 4. Dočkáme sa pravedpodobne podľa tradície jednej veľkej prezentácie, na ktorej sa dozvieme všetky detaily hrateľnosti. Zatiaľ sa Todd Howard so svojím tímom snažia len veľmi chirurgicky vypúšťať videá, ktoré naznačujú tón hry. Ak sa chcete o prostrediach a réžii dozvedieť viac, určite sa oplatí zhliadnuť aj najnovší vývojársky denník, ktorý obsahuje množstvo pekných obrázkov zo sveta hry. Starfield vychádza už o niekoľko mesiacov, a to 11.11. 2022 na Xbox Series X|S a PC.

Komentuj!