Register

A password will be e-mailed to you.

Séria s klokanom Kao je tu s nami už 21 rokov, odkedy poľskí vývojári X-Ray Interactive z Poľska uviedli prvý diel na vtedy aktuálnej konzole Sega Dreamcast. Od toho momentu vyšli ešte v pomerne rýchlom slede ďalšie tri pokračovania, no následne sa táto roztomilá postavička odmlčala.

Séria s klokanom Kao však bude po dlhšej dobe odmlky tento rok reštartovaná. Kao nás zoberie na svoje nové dobrodružstvo, v ktorom na nás čaká dlhá a zábavná cesta pri hľadaní strateného otca. Veselý klokan s unikátnymi kúzelnými rukavicami a so svojím mentorom Waltom sa na tejto ceste musí postaviť aj zlým protivníkom, ovládaných tajomnou silou, pomaly pohlcujúcou celý svet.

Nový trailer ukazuje vybrané lokality, ktoré spoločne s Kaom navštívime. Viaceré úrovne sú pritom neskrývane inšpirované lokalitami z prvých dielov tejto série. Prostredie je však po novom samozrejme omnoho rôznorodejšie, keďže zavítame napríklad do džungle, lávovej jaskyne, či mrazivej oblasti pokrytej snehom a ľadom.

Kao the Kangaroo vyjde tento rok v lete na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a Nintendo Switch. Pozitívnou správou je, že distribútorská spoločnosť Cenega potvrdila aj lokalizáciu vo forme českých titulkov.

Komentuj!