Register

A password will be e-mailed to you.

Mesiac apríl, najmä teda hneď prvý deň si väčšina z nás spája s rôznymi vtipmi. A v tomto duchu sa, bohužiaľ, nesie aj aprílová nádielka hier v predplatnom Xbox Live Gold. Aspoň teda z pohľadu mainstreamových hráčov, ktorí inak nadávajú aj na PS Plus, nakoľko by v predplatnom chceli iba samé AAA hity. O tom ale inokedy, teraz sa pozrime akú štvoricu hier Microsoft, respektíve Xbox divízia naservíruje predplatiteľom v tomto mesiaci.

Ako vidíte, žiaden vyložený hit v ponuke nenájdete ani tento mesiac. Napriek tomu ide o solídne hry, ktoré minimálne za vyskúšanie stoja, veď taký Hue sa na Steame teší skvelej odozve od hráčov a veľmi nezaostávala ani odborná kritika. Na záver ešte prikladáme video, v ktorom nájdete krátku ukážku z každého zmieneného titulu.

Zdroj: Xbox Wire

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky