Register

A password will be e-mailed to you.

Ako sme vás už informovali, na platforme GOG aktuálne prebieha jarný výpredaj pod názvom Games Festival – Spring Edition. Vrátane množstva zliav, GOG tentoraz ponúkol aj jeden zaujímavý počin úplne zadarmo.

Tento pozoruhodný titul od anglického štúdia MuHa games pod názvom Thea 2: The Shattering syntetizuje aspekty žánrov RPG, 4X stratégie a kartovej hry.

Ocitneme sa v ňom v temnom fantasy svete, stojacom na pokraji kolapsu. Tento svet je silne inšpirovaný slovanskou mytológiou a folklórom, keďže už na začiatku si vyberáte jedného z deviatich slovanských božstiev, prinášajúcich rozličné bonusy, špeciálne schopnosti a povolania pre vaše charaktery. So svojimi hrdinami sa pohybujete po hexových políčkach a mape, ktorá je procedurálne generovaná, takže s každou novou hrou prináša iné rozmiestnenie dôležitých lokácií a udalostí. Okrem singleplayeru je dostupný aj kooperačný režim až pre troch hráčov a v neposlednom rade aj editor a nástroje pre tvorbu módov.

Thea 2: The Shattering vám po aktivácii zostane v knižnici GOGu už navždy, pričom platnosť tejto ponuky vyprší v piatok o 15:00.

Komentuj!