Register

A password will be e-mailed to you.

Creative Technology dnes oznámila uvedenie Creative Outlier Pro, najnovšieho a najlepšieho prírastku do dobre prijatej série Outlier True Wireless. Vďaka radu nových šikovných funkcií sú novo navrhnuté slúchadlá nastavené tak, aby posunuli True Wireless o stupeň vyššie vďaka hybridnému aktívnemu potlačeniu hluku (ANC) plus Ambient Mode a pôsobivej výdrži batérie až 60 hodín pre skutočne lepší zážitok z počúvania. V spojení s celkovo šiestimi mikrofónmi, prispôsobiteľnými dotykovými ovládacími prvkami, vodoodolnosťou s certifikáciou IPX5, konektivitou Bluetooth 5.2 a bezdrôtovým nabíjaním vynikajú Creative Outlier Pro ako ideálne skutočne bezdrôtové slúchadlá, ktoré sú zabalené do prenosného vreckového puzdra.

Creative Outlier Pro je nabitý funkciami, ktoré musíte mať a na ktorých záleží pre skutočne vynikajúci bezdrôtový zážitok.

Znížte hluk, zvýšte čistotu

Creative Outlier Pro ponúka používateľom dokonalý zážitok z počúvania s Hybrid ANC, ktorý sa zvyčajne vyskytuje iba v špičkových slúchadlách. Táto ANC technológia je „hybridná“ v tom, že kombinuje dopredný aj spätný systém ANC v každom slúchadle, aby účinne blokoval nežiaduce zvuky na pozadí. Používatelia tak môžu zostať v pohode počas dôležitého konferenčného hovoru alebo počúvania svojich obľúbených melódií bez rozptyľovania.

Používatelia sa môžu tiež prepnúť do režimu Ambient Mode, aby vpustili to správne množstvo okolitého zvuku, čo sa hodí, keď chcú mať používatelia prehľad o prostredí, napríklad pri chôdzi v blízkosti dopravnej križovatky. Ovládacie prvky sú bezproblémové a môžu byť ľahko dostupné jednoduchým ťuknutím na slúchadlá, aby ste prepínali medzi režimom ANC a Ambient Mode, alebo ho môžu používatelia ovládať aj prostredníctvom aplikácie Creative.

Okrem toho s novými a väčšími 10 mm membránami meniča potiahnutými grafénom odborne vyladenými internými zvukovými inžiniermi spoločnosti Creative ponúka Creative Outlier Pro celkovo vylepšený akustický výkon. To sa premieta do lepšej čistoty, vylepšených basov a efektívnej kvality ANC – to všetko pri zlepšení účinnosti slúchadiel.

Prekročte hranice všedných dní

Vďaka dokonalej výdrži batérie celkovo až 60 hodín a hracej dobe až 15 hodín na jedno nabitie je Creative Outlier Pro dokonalým zvukovým spoločníkom na dlhé dochádzanie, tréningy alebo nekonečné maratóny na Netflixe. Dokonca aj so zapnutým hybridným ANC budú môcť používatelia získať 10 hodín prehrávania na jedno nabitie a celkovo až 40 hodín.

Okrem toho sa tieto štuple do uší dodávajú aj s rôznymi sadami mäkkých silikónových nástavcov do uší, vďaka ktorým môžu používatelia bez problémov nájsť optimálne utesnenie pre lepšiu izoláciu hluku a väčšie pohodlie.

A nakoniec, čerešničkou na torte pre Creative Outlier Pro je užívateľsky prívetivá aplikácia Creative, ktorá používateľom umožňuje prispôsobiť dotykové ovládacie prvky podľa ich preferencií a aktivovať sériu užitočných funkcií, ako je napríklad režim nízkej latencie. Táto novo pridaná funkcia znižuje latenciu Creative Outlier Pro o viac ako polovicu, takže používatelia si môžu vychutnať lepšie synchronizovaný hudobný a video obsah.

Holografický zvuk – vyskúšajte!

Creative Outlier Pro je špeciálne vyladený tak, aby podporoval Super X-Fi READY – bezplatnú ukážkovú verziu technológie Super X-Fi, ktorá je dostupná prostredníctvom aplikácie SXFI. Používatelia môžu ochutnať holografiu slúchadiel Super X-Fi na miestnom hudobnom obsahu vo svojich telefónoch.

Kľúčové vlastnosti Creative Outlier Pro

  • Hybridné ANC (dopredné/spätné mikrofóny v každom slúchadle), Ambient Mode
  • (ANC vypnuté) Až 15 hodín výdrže batérie na jedno nabitie, 60 hodín vrátane nabíjacieho puzdra. (ANC zapnuté) Výdrž batérie až 10 hodín na jedno nabitie, 40 hodín vrátane nabíjacieho puzdra
  • Nové 10 mm membrány meniča potiahnuté grafénom
  • Odolnosť voči potu s certifikáciou IPX5
  • Super X-Fi READY

Cena a dostupnosť

Creative Outlier Pro má cenu 89,99 EUR a je dostupný v internetovom obchode Creative.

Viac informácií o Creative Outlier Pro nájdete na creative.com/Outlier Pro.

Komentuj!