Register

A password will be e-mailed to you.

Akčná adventúra so silnými stealth prvkami A Plague Tale: Innocence v roku 2019 zaujala množstvo hráčov a aj od nás si odniesla istú dávku pochvaly. A tak niet čudo, že vývojári zo štúdia Asobo rozhodli vytvoriť pokračovanie, ktoré bolo oznámené ešte na minuloročnej E3. Odvtedy sme sa dočkali iba jedného traileru na The Game Awards, ale dátum vydania nikto neoznámil.

Stále platí, že oficiálne nevieme o dátume vydania nič, avšak na Microsoft Store, konkrétne na jeho britskej mutácii prišlo k zaujímavému úniku. Na stránke je už síce všetko opravené, ale ešte donedávna by ste tam našli, že A Plague Tale: Requiem vyjde 17. júna 2021. Problémom je, že tam bol uvedený minulý rok, a tak otázkou bolo, či išlo o preklep, alebo tam ten dátum vôbec nemal čo robiť.

Aby toho nebolo málo, ešte pred týmto únikom zverejnil web Powerpyx ešte skorší dátum, konkrétne to, že podľa PSN Store by mal tento titul vyjsť 17. mája 2022. Zároveň odhalil aj všetky trofeje (achievementy). Každopádne, zatiaľ stále oficiálne platí len to, že A Plague Tale Requiem vyjde na platformách PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S a v cloudovej verzii aj na Nintendo Switch. Titul bude dostupný aj v predplatnom Xbox Game Pass.

Komentuj!