Register

A password will be e-mailed to you.

Ani sme sa nenazdali a už sme v polovici marca. Tentokrát sa veľa toho zaujímavého v hernom svete neudialo, ale aj napriek tomu vám prinášame pár noviniek, ktoré by vás mohli zaujať. Želáme vám príjemné čítanie.

  • Předplatitelé Xbox Game Pass se v druhé polovině března dočkají her The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos, Shredders, Tainted Grail: Conquest, Zero Escape: The Nonary Games, Norco, F1 2021, Crusader Kings III a Weird West.
  • Total War Warhammer III vyšiel so značne mizernou optimalizáciou. Aktuálne však vývojári vydali už druhý update, ktorý by mal zlepšiť výkon. Pokiaľ ste mali problém s padaním FPS, skúste sa na hru pozrieť teraz, možno patríte medzi tých šťastlivcov, ktorým tento update pomohol.
  • Rainbow Six Siege je tu s nami už sedem rokov a aktuálne sa začína nová sezóna Demon Veil. Do hry tak pribudol nový operátor, nová mapa a nový režim tímový deathmatch.
  • Už v lete sa dočkáme prvého veľkého rozšírenia k Monster Hunter Rise. To dostalo názov Sunbreak. Môžete sa tak tešiť na nový príbeh a, samozrejme, aj na nové typy hrozivých monštier.
  • Už nechýba veľa a Warframe tu bude s nami 9 rokov. Na hre sa však aj naďalej pracuje a už čoskoro nám predstaví nový obsah. Toho sa tak dočkáme už v apríli v podobe rozšírenia Angels of the Zariman.
  • Do X4 neustále pribúda nový obsah. Ten je väčšinou sprevádzaný aj veľkým updateom pre všetkých majiteľov hry.  X4 takto dostal update 5.0 a zároveň aj vyšlo rozšírenie Tides of Avarice. Toto DLC je tak už tretie v poradí a predstaví vám úplne nové dobrodružstvo.
  • O Grand Theft Aute V sa rozpráva takmer neustále aj keď od jeho vydania už uplynulo neuveriteľných skoro 9 rokov. Aktuálne je na to však dostatočný dôvod, keďže hra vyšla na novej generácii konzoly.
  • The Elder Scrolls Online patrí aj naďalej k veľmi populárnym fantasy MMO titulom. Jednotlivé verzie hry sa už dočkali nového DLC Ascending Tide, konkrétne tie na PC. Konzolisti si však musia ešte chvíľu počkať, keďže tí si budú môcť zahrať toto DLC až 29. marca.

Komentuj!