Register

A password will be e-mailed to you.

Tango Gameworks, známe hlavne vďaka sérii The Evil Within, už pripravuje vydanie svojej netypickej hororovo-akčnej adventúry z pohľadu prvej osoby, pod názvom GhostWire: Tokyo, ktoré je inšpirovaná japonským folklórom.

Ako už napovedá samotný názov, v GhostWire: Tokyo sa ocitáme v Tokiu, ktoré ovládajú nadprirodzené sily vyvolané nebezpečným okultistom. Takmer sto percent obyvateľov behom okamžiku zmizlo. Aby ste situáciu vyriešili, musíte sa spojiť s mocnou príznačnou entitou a vydať sa spoločne s ňou na cestu pomsty. Ovládnete aj mocný arzenál schopností, ktoré vám pomocou odhaliť temnou pravdu o zmiznutí ľudí a postaviť sa neznámej hrozbe v Tokiu.

Ako vidíme na videu, v boji využijeme kombináciu rozšíriteľných živelných schopností lovcov duchov. Za pomoci svojich nadpozemských schopností sa dostaneme až k vrcholkom tokijských mrakodrapov, odkiaľ môžeme objavovať nové misie alebo sa dokonca vrhať na svojich nepriateľov. Čo sa týka samotného Tokia, nechýbajú v ňom jeho známe pamiatky, vrátane známej šibujskej križovatky alebo tokijských veží, ktoré však zívajú prázdnotou a v podstate zamrzli v čase.

Až 18 minút dlhé gameplay zábery priniesol americký server IGN.

GhostWire: Tokyo vyjde 25. marca 2022 na platformách PC a PlayStation 5.

Komentuj!