Register

A password will be e-mailed to you.

Housemarque minulý rok priniesli hráčom jednu z najlepších exkluzivít pre PS5, hoci titul naozaj nebol pre každého. Početná základňa fanúšikov však má opäť dôvod na radosť, pretože už tento mesiac dorazí aktualizácia na verziu 3.0, ktorá so sebou prinesie dva nové režimy.

Pokiaľ si vás rogue-lite záležitosť od Housemarque obmotala okolo prsta, potom sa môžete začať tešiť na 22. marec, kedy dorazí aktualizácia prinášajúca rozšírenie Ascension. To neponúkne nový bióm v príbehovej kampani, ale dva nové režimy, ktoré fanúšikom bezpochyby urobia radosť.

Ten prvý je kooperatívny online multiplayer, vďaka ktorému si budete môcť s kamarátom, prípadne náhodným okoloidúcim, zahrať príbehovú kampaň a popasovať sa s nástrahami planéty Atropos vo dvojici. Hra ponúkne možnosť vytvárať ako verejné, tak aj súkromné lobby. K vašej Selene sa pripojí ďalšia z druhej časovej línie, čiže nové postavy nečakajte. Autori mysleli aj na to, aby sa hráči od seba príliš nevzdialili, takže v takom prípade bude jedna Selene “pripútaná” k tej druhej. Ak jeden hráč padne, bude tu i možnosť oživenia, avšak je nutné brať do úvahy, že oživenie zaberie nejaký čas a nepriatelia vám pokoj nedajú. V tomto prípade sa teda nezaobídete bez nejakej taktiky.

Druhý režim sa nazýva Tower of Sisyphus. Pôjde v podstate o výzvu bez konca (Endless mód), ktorá bude stále náročnejšia a náročnejšia, pričom žiaden víťazný koniec nie je. Selene skrátka musí padnúť v boji, no otázkou zostáva, kedy sa tak stane. Za svoje počínanie budete získavať skóre, ktoré sa zapíše do tabuľky, takže budete môcť s ďalšími hráčmi súperiť o to, kto je lepší. Vo veži bude možné odhaliť aj ďalšiu skladačku z príbehového pozadia a urobiť si tak lepšiu predstavu o Selene, jej minulosti a v akom duševnom rozpoložení a stave sa nachádza.

Zdroje: State of Play (9.3.2022), PlayStation.Blog

Komentuj!