Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Capcom zverejnila správu, ktorá poteší určite všetkých fanúšikov kultovej série Resident Evil. V tejto japonskej firme sa totiž rozhodli, že ich akčné horory Resident Evil 2, Resident Evil 3 a Resident Evil VII dostanú natívne verzie pre nové generácie konzol, teda pre PlayStation 5, Xbox Series X a Xbox Series S. Našťastie ani užívatelia PC nezostanú skrátka.

Vývojári z Capcomu chcú uvedené tituly vylepšiť tak, že budú obsahovať prvky ray tracing, 3D zvuk a aj vyššiu snímkovú frekvenciu. V prípade PlayStation 5 sa pracuje na plnej integrácii bezdrôtového ovládača DualSense. „Fanúšikovia budú môcť znovu zažiť mrazivé hrôzy a neuveriteľné vizuálne efekty týchto obľúbených titulov,“ uviedol Capcom v tlačovej správe.

Vlastníci PlayStation 4 a Xbox One verzií Resident Evil 2, Resident Evil 3 a Resident Evil VII si budú môcť stiahnuť tieto bezplatné vylepšenia vo forme troch aktualizácií už behom tohto roku. O niečo neskôr totožné aktualizácie dorazia aj na platformu PC. Čo sa týka očakávaného remake Resident Evil 4, Capcom je nateraz bohužiaľ ticho, takže čoraz viac je pravdepodobné, že sa dočkáme až niekedy v roku 2023.

Komentuj!