Register

A password will be e-mailed to you.

Ďalšia streda je tu a ani v tomto prípade nebola chudobná na mnohé novinky a zaujímavosti z oblasti herného sveta. Čo najzásadnejšie sa za minulý deň udialo?

  • Ghostwire: Tokyo sa pred vydaním dočkalo vizuálnej novely. Projekt nesie názov The Corrupted Casefile a momentálne je exkluzívny pre platformu PlayStation. PC verzia dorazí v priebehu budúceho týždňa.

 

  • Prvé recenzie Gran Turismo 7 postupne prichádzajú. Hra si zatiaľ drží nadpriemerné metascore o hodnote 88 percent, čo znamená, že ide o ďalšiu vydarenú hru z produkcie japonského Sony. Bežní hráči si pritom budú môcť pretekársku novinku zahrať už tento piatok, čiže 4. marca 2022, pričom našu recenziu nájdete tu.

 

  • Back 4 Blood, duchovný nástupca ikonického Left 4 Dead 2, oslavuje veľký úspech. Titul sa pochválil, že už má 10 miliónov hráčov. Autori pri tejto príležitosti predstavili prichádzajúcu expanziu s názvom Tunnels of Terror. Tá príde už 12. apríla 2022 a ponúkne nový režim i množstvo vizuálnych doplnkov.
  • Resident Evil 7 a remaky Resident Evil 2 i 3 sa dočkajú novej verzie pre terajšiu generáciu konzol. Má ísť o adekvátne prispôsobenie aktuálnejšiemu hernému hardvéru. PC hráči taktiež nebudú ochudobnení, nakoľko v priebehu tohto roka vyjde patch s novými grafickými prídavkami.

 

  • Firma Valve potvrdila, že momentálne pracuje na niekoľkých tituloch. Podľa slov zástupcov spoločnosti má ísť o zaujímavé projekty, avšak nič bližšie predstavené nebolo. Pravdepodobne však nejde o nový Half-Life.

 

  • Aj EA sa pridáva k sankciám voči Rusku. Z najbližších ročníkov populárnych športových sérií FIFA a NHL plánuje vylúčiť všetky ruské tímy a čokoľvek spojené s touto krajinou.
  • Hráči hlásia, že majú problém so Steam Deckom. Iba jeden deň po vydaní niektorým driftujú joysticky a nemôžu tak adekvátne hrať. Valve sa zatiaľ k tomuto problému nevyjadrovalo.

 

  • Štúdio Housemarque, vývojári výborne prijatej exkluzivity Returnal, prezradilo, že pracuje na úplne novej IP. Žánrovo by malo ísť o podobnú záležitosť, avšak príbeh by mal byť zasadený do doposiaľ nevideného sveta.

 

  • Fantasticky prijatý Elden Ring dostáva ďalší update. Nejde tentokrát o nič zásadné, avšak zlepšila sa stabilita hrateľnosti a to ako na PC, tak aj konzolách PlayStation 5.

 

  • Star Wars Jedi: Fallen Order, Souls like titul zo sveta legendárnych Hviezdnych Vojen, sa zrejme dočká LEGO stavebnice. Set sa objavil na internete, mal by stáť sto dolárov a obsahovať bude cez 1000 kúskov.

Komentuj!