Register

A password will be e-mailed to you.

Dnes sa začal marec a aspoň podľa kalendára môžeme povedať, že zimu máme úspešne za sebou a môžeme sa tešiť na jar. Dnes máme pre vás opäť pripravené novinky z herného sveta. Veríme, že sme si pre vás vybrali to najzaujímavejšie. Želáme vám príjemné čítanie.

  • Herný titul The Wanderer: Frankenstein’s Creature z roku 2019 konečne prichádza aj na konzoly PlayStation 4 a Xbox One, kde sa ho dočkáme už 16. marca 2022.
  • Rogue-like bojovka Conan Chop Chop od štúdia Mighty Kingdom sa dnes dočkala vydania na Steame a konzolách PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.
  • Na portáli prekladyher.eu bola vydaná neoficiálna česká lokalizácia pre budovateľskú stratégiu s dinosaurami podľa filmovej ságy s názvom Jurassic World Evolution 2. Za daný projekt sa môžeme poďakovať známemu českému prekladateľovi Jetrovi a jeho tímu.
  • Od dnešného dňa je na stránke humblebundle.com k dispozícii balík hier pre mesiac marec. Takto môžete za prijateľnú cenu získať herné skvosty ako Mass Effect: Legendary Edition, Desperados III, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan alebo Red Solstice 2: Survivors.
  • Dnes vyšlo pokračovanie post-apokalyptického RPG od štúdia Piranha Bytes Elex. Hodnotenia recenzentov sú zatiaľ skôr priemerné, ale celkovo sa Elex 2 zatiaľ drží o trochu lepšie než prvý diel.
  • Okrem Elexu si oddnes môžeme zahrať aj tretie pokračovanie obnovenej série Shadow Warrior, ktorú majú pod palcom vývojári z Flying Wild Hog. Hodnotenia recenzentov sú iba nadpriemerné, ale v tomto prípade si hra počínala trochu horšie ako predošlý diel.
  • Bola predstavená nová várka hier, ktorá už čoskoro príde do Game Passu. Zo všetkých ohlásených titulov hráčov pravdepodobne najviac zaujme nedávno vydaná hra z Marvel univerza Marvel’s Guardians of the Galaxy.
  • Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition sa dočkala enormnej aktualizácie, ktorá v hre upravuje najmä kvalitu textúr. Okrem toho sa ale môžete tešiť aj na množstvo ďalších úprav. Snáď sa vďaka tomuto updatu značne zredukuje množstvo bugov v hre.
  • Elden Ring vyšiel ešte len nedávno a už sa mu pozreli na zúbok viacerí moderi. Podľa všetkého si tak už môžete v hre odomknúť framerate (aj keď na vlastné riziko) alebo napríklad pozastaviť hru.
  • Nedávno sme vás informovali o veľkých plánoch Square Enixu remasterovať ich staršie hry. Aktuálne však oznámili, že majú v pláne oživiť aj sériu Dungeon Siege. Pokračovania sa však, bohužiaľ, nedočkáme. Štúdio má v pláne vytvoriť len akési sandboxové metaverzum.

Komentuj!