Register

A password will be e-mailed to you.

Bethesda oznámila, že v nasledujúcich mesiacoch ukončí podporu Bethesda.net Launcheru, a každý užívateľ PC dostane možnosť migrácie na Steam s využitím postupu, ktorý bude zverejnený neskôr.

Po ukončení tohto pramálo obľúbeného launcheru, ktorý sa doteraz nedostal z fáze betaverzie, tak bude možné presunúť všetky herné tituly na oveľa populárnejšiu platformu od firmy Valve. Presunú sa aj vaše kredity z  virtuálnej peňaženky, keďže Bethesda sľubuje, že z launcheru sa nič nestratí. Bude možné presunúť i uložené pozície, aj keď v prípade špecifických titulov tento proces nebude automatický, ale vyžiada si manuálny zásah od užívateľov.

Zároveň platí, že ukončenie Bethesda.net launcheru nebude mať vplyv na váš účet od Bethesdy, takže každý titul, ktorý ho doteraz vyžadoval, ho bude vyžadovať aj na Steame. Účet Bethesdy tak budú podporovať aj jej budúce tituly, akurát sa už nebudú dať zakúpiť skrz Bethesda.net Launcher.

Proces migrácie hier z Bethesda.net Launcheru na Steam bude zahájený začiatkom apríla tohto roku, kedy štúdio zverejní bližšie podrobnosti o možnostiach tohto presunu. Samotný launcher bude stále k dispozícii do mája, ale následne už žiadny titul v rámci neho nebude hrateľný.

Komentuj!