Register

A password will be e-mailed to you.

Peknú edíciu Elden Ring s odmenami dostali všetci, čo si hru predobjednali vo fyzickej forme a my sa na ňu spolu pozrime v našich dojmoch.

Mnoho hier dostáva takzvané Day One edície, ktoré majú isté odlišnosti od bežných krabicoviek. Väčšinou však ide o špeciálny box art alebo štítok s nápisom Day One a bonusmi v podobe DLC. Pri jednom z najočakávanejších titulov roka, navyše ovenčeným chválami, sa však From Software rozhodlo ísť nad bežné očakávania. Výsledkom je pekné balenie, ktoré síce neobsahuje steelbook, ale pripomína nejednu limitovanú edíciu, navyše za štandardnú cenu. Naša recenzia je ešte len na ceste, zatiaľ sa teda poďme pozrieť, čo sa v edícii skrýva.

Celá Launch Edition je obsiahnutá v pevnej krabičke s kvalitnou povrchovou úpravou. V nej sa nachádzajú dve samostatné časti, tá prvá je hra v klasickom obale a tá druhá vyzerá ako špeciálna obálka.

Medzi hernou krabičkou a obálkou sa nachádza ešte prišívka s hlavným ornamentom titulu, ktorá je v čierno-zlatej kontúre. Po otvorení obálky (je z veľmi hrubého a kvalitného papiera, takže je toto otvorenie prekvapivo náročné) sa na hráča vysype plejáda pekných bonusov.

Tri pekné pohľadnice, opäť so zaujímavou povrchovou úpravou, znázorňujú najkrajšie lokácie zo sveta hry Lands Between. Tie dopĺňajú tri nálepky s vinylovým povrchom a logami v umeleckom štýle Elden Ring. Pod nimi sa nachádza plagát vo veľkosti 39x34cm.

Vnútri hry sa nachádza 1000 bodov do internetového obchodu Bandai Namco a samozrejme disk s hrou. Launch edícia (a aj digitálna predobjednávka) obsahuje taktiež kód na digitálny “Adventure Guide” a gesto “The Ring”. Guide je samostatná aplikácia, ktorá slúži ako digitálny artbook s veľmi peknými obrázkami a zároveň vysvetľuje príbeh a dáva tipy a triky novým hráčom. Približuje ako svet, tak aj interakcie s ním a rôzne objekty a ich použitie, aj keď obsahuje len niekoľko strán.

Gestá a pózy sú obľúbenou súčasťou Souls série od From Software a tieto hráč môže vyvolať z menu v hre. Sú obľúbené hlavne u ľudí, ktorí nahrávajú videá v hre a zdravia sa publiku, alebo u hráčov, ktorí sa takto zdravia druhým v relatívne obmedzenom co-op režime. A teraz sa plne ponorme do tohto mysteriózneho sveta.

Komentuj!