Register

A password will be e-mailed to you.

Horor Daymare: 1998 od vývojárov Invader Studios sme vám svojho času detailne predstavili vo videorecenzii v roku 2019, no odvtedy jeho tvorcovia pracovali na prequeli s názvom Daymare: 1994 Sandcastle.

Korene série Daymare pochádzajú ešte z fanúšikovského remaku Resident Evilu 2, ktorý však prestal byť aktuálny po vývoji oficiálneho remaku od firmy Capcom. Následne tvorcovia svoj produkt premenovali, ale aj tak sa pôvodná inšpirácia výrazne ukázala nielen na atmosfére, ale i hrateľnosti. V Daymare: 1994 Sandcastle sa ocitneme v úlohe bývalej vládnej špiónky Dalily Reyes, ktorá je však aktuálne členkou jednotky H.A.D.E.S. Táto jednotka sa vydáva do temných priestorov experimentálneho výskumného centra, skrývajúceho množstvo tajomstiev. Tam na hrdinku samozrejme čaká veľa krvavých bojov a náročných hádaniek.

V rámci aktuálne prebiehajúceho Steam Next Festu si môžete vyskúšať oficiálnu demoverziu, dostupnú len do 28. februára 2022. Daymare: 1994 Sandcastle si však už na Steame môžete pridať do zoznamu prianí, pričom plná verzia by mala doraziť do konca tohoto roku na platformách PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Komentuj!