Register

A password will be e-mailed to you.

Posledný utorok vo februári máme úspešne za sebou a v hernom svete sa opäť udialo plno zaujímavých udalosti. Poďme sa teda spoločne pozrieť na to, čo si pre vás vybrala naša redakcia. Želáme vám príjemné čítanie.

  • Sony konečne odhalila podrobnosti o virtuálnej realite PlayStation VR2. Vzhľad ovládačov už sme poznali, no teraz sa odhalila samotná helma a predstavené boli i niektoré novinky, ktoré na hráčov čakajú. Mimo iné, helma bude odvetrávaná pre lepší komfort. Viac tu:
  • Marvel’s Guardians of the Galaxy nenaplnili predajné očakávania Square Enixu. Hra vraj mala pomalší predajný rozjazd napriek veľmi pozitívnym recenziám a ohlasom od hráčov. Spoločnosť stále verí v zlepšenie, no určite nepomohlo, že v tom čase vyšli tituly ako Far Cry 6, Metroid Dread a Back 4 Blood.
  • Nie je to tak dávno, čo Microsoft odkúpil Bethesdu a už čoskoro sa dočkáme zmeny, ktorú sme už mnohí očakávali. Launcher Bethesda.net už čoskoro prestane fungovať, konkrétne v máji. O vaše hry ale neprídete. Daný obchod si budete môcť v apríli spárovať so Steamom, kde sa vám dané hry zadarmo odomknú.
  • Post-apokalyptická MMO hra Crossout sa dočkala nového updatu s podtitulom Steel Gladiators. Čaká na vás nový režim Aréna, nová sezóna, nová zbraň a, samozrejme, aj mnoho ďalších vylepšení.
  • Capcom nám predstavil logo pre novo ohlásený Street Fighter 6. Netrvalo ale dlho a dosť jednoduché logo prešlo bližšou analýzou. Kvôli tomu sa tak Capcom dočkal riadneho výsmechu, keďže dané logo pochádza z databázy od Adobe, kde sa dá zakúpiť v pôvodnej podobe za 80$.
  • Call of Duty: Warzone je tu medzi nami už pomerne dosť dlho. Zároveň má však stále problém s rôznymi cheatermi. Aktuálne bol tak do hry zavedený nový systém proti podvodníkom, ktorý by mal umožniť ostatným férovým hráčom likvidovať cheaterov jedným zásahom.
  • Už teraz na jar by mal vyjsť zaujímavý RTS titul Crossfire: Legion, ktorý sa podľa všetkého dosť inšpiroval v sérii Command & Conquer. Aktuálne si môžete skúsiť na Steame aspoň demo.
  • Assassin’s Creed: Valhalla je najpopulárnejším dielom v sérii. Čo nie je vôbec divné, keďže vývojári z Ubisoftu na nej naďalej vo veľkom pracujú. Už čoskoro sa dočkáme rozšírenia Dawn of Ragnarok. Zatiaľ však môžeme Ubisoftu zablahoželať, že dosiahla tržbu v hodnote miliardy dolárov.
  • ­­­­­Na Steame sa začala udalosť Festival Next, ktorá je zameraná hlavne na tituly, čo sú ešte stále vo vývoji. Vývojári majú takto možnosť prostredníctvom streamov alebo dém bližšie predstaviť svoje hry hráčom.
  • Square Enix vo veľkom prerába svoje staršie tituly. Najnovšie má v pláne upraviť SNES hry, ktoré majú byť pretvorené z 16-bitovej grafiky do tzv. HD-2D. Tento grafický štýl využívajú hry ako Octopath Traveler alebo Triangle Strategy.

Komentuj!