Register

A password will be e-mailed to you.

V našom pravidelnom prehľade sa spolu v skratke pozrime na tie najzaujímavejšie udalosti z uplynulého dňa. Čo nás upútalo najviac? To sa dozviete prostredníctvom krátkych správ uvedených nižšie. Prajeme vám príjemné čítanie.

  • Tajomnou hrou, ktorú Capcom začal teasovať pred týždňom sedem dňovým odpočtom napokon nie je remake štvrtého dielu Resident Evil, ale Street Fighter 6. Ten už dostal aj prvý teaser, no viac podrobností sa dozvieme neskôr.
  • Kontroverzný hororový titul Agony, konkrétne jeho Unrated edícia, zmizla na Steame z knižníc všetkých hráčov, ktorí ju obdržali zdarma ako bonus. Dôvodom je údajne rozdelenie oboch hier samotnou službou Steam a ani vývojári z Madmind Štúdia nevedia, prečo k tomu došlo. Prisľúbili však, že sa túto situáciu pokúsia vyriešiť.
  • Filmovej adaptácii populárnej hernej značky Uncharted sa v kinách darí. Počas predĺženého premiérového víkendu v Amerike získala 52 miliónov amerických dolárov a v kombinácii so zárobkami zo sveta sa tržby vyšplahli už na 139 miliónov. Slušný štart tak dáva filmu veľmi dobré šance na vznik pokračovania.
  • Spolu s oznámením Street Fighter 6 Capcom predstavil aj Capcom Fighting Collection. Najnovšia kolekcia vyjde už 24. júna na všetky klasické platformy a ponúkne 10 tradičných bojových hier od tejto spoločnosti.
  • Review bombing sa nevyhol ani aktuálnemu hitu Horizon Forbidden West od Guerrilla Games. Na portáli Metacritic sa to najviac prejavuje v prípade PlayStation 4 verzie, kde užívateľské hodnotenia pôvodne klesli až na 53/100 a to bez zdanlivo logického opodstatnenia.
  • Dying Light 2 Stay Human sa dočkal po Authority Pack ďalšieho bezplatného DLC. To nesie názov Ronin Pack, no kým časť nového vybavenia získate už dnes, zvyšok až 23., respektíve 25. februára.
  • Online titul Tom Clancy’s Rainbow Six Siege od Ubisoftu predstavil plány pre svoj už siedmy rok. Okrem nových máp a operátorov rozdelených do viacerých sezón pribudne i permanentný Team Deathmatch mód.
  • Horizon Forbidden West sa darí a hoci nejde o PlayStation 5 exkluzivitu, v rámci tejto platformy sa predal po štarte druhý najväčší počet fyzických kópií vôbec. Úspešnejším titulom na PlayStation 5 je v tomto smere iba Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.
  • Najnovšie DLC pre titul Bugsnax je podľa kreatívneho režiséra Kevina Zuhna priamo inšpirované legendárnym filmom Stevena Spielberga Stratený svet: Jurský park. Dátum vydania bezplatného rozšírenia The Isle of BIGsnax však stále nepoznáme a vieme len to, že by mal vyjsť čo najskôr behom tohto roku.
  • Halo Infinite sa dočká ešte behom tohto týždňa vylepšení v ramci najnovšieho updatu. Tie sa dotknú ako singleplayerovej kampane, tak i optimalizácie, multiplayerového módu Big Team Battle a v neposlednom rade anti cheat systému.

Komentuj!