Register

A password will be e-mailed to you.

Koniec tohto týždňa, respektíve viac-menej celý sa točí okolo Horizon Forbidden West. Hra dnes konečne vyšla, v recenziách zozbierala výborné hodnotenia, no okrem novinky od Guerrilla Games sme sa dočkali aj ďalších zaujímavých správ.

  • Z Číny prichádza obrovské množstvo negatívnych recenzií na Total War: Warhammer III. Nahnevané publikum kritizuje nezvládnutý marketing hry a príbehové spoilery od náhodných streamerov, ktorí sa k titulu dostali prednostne.

  • Red Solstice 2: Survivors sa dočkal druhého veľkého DLC s názvom CONDATIS GROUP. To pridáva do hry novú kampaň, novú triedu postáv a aj nových nepriateľov. Do coop kampane z tohto DLC sa môžete pripojiť, aj keď ho nevlastníte.

  • Do battle-royale hříčky Fortnite dorazil Nathan Drake. Získat jej můžete rovnou ve dvou verzích. Zatímco první je inspirovaná filmovou verzí, druhá vychází z vyobrazení ve hrách od Naughty Dogu.
  • Assassin’s Creed: The Ezio Collection už je dostupná na Nintendo Switch. Kolekcia obsahuje Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s Creed Revelations, všetky DLC a nechýbajú ani krátke animované filmy Assassin’s Creed Lineage a Assassin’s Creed Embers.

  • Pri príležitosti vydania Horizon Forbidden West sa v 15 mestách rôzne po svete začali objavovať sochy Clawstridera, jedného zo strojov prítomných v hre. Najbližší je umiestnený vo Varšave, takže ak máte chuť si spraviť fotky s detailne vyhotovenou sochou, zamierte do Poľska. Vo Florencii v Taliansku pre zmeny nájdete sochu Aloy.
  • Najnovšie informácie hovoria o tom, že vývoj Dragon Age 4 pokračuje dobre, pričom hry by sme sa mali dočkať do 18 mesiacov. BioWare však majú po posledných hrách poškodenú povesť, takže je otázne, či finálny produkt vôbec dokáže naplniť nemalé očakávania.

  • Po mnohých komplikáciách a reštartoch vývoja sa titul Skull & Bones od Ubisoftu, zdá sa, vyplavil tým správnym smerom. Ubisoft je s aktuálnym stavom spokojný, pričom zároveň bolo potvrdené, že pôjde o hru zameranú na multiplayer.

  • Budúci piatok bude bezpochyby patriť hre Elden Ring od štúdia FromSoftware. Pokiaľ čakáte na verdikty v recenziách, tak tých sa dočkáme dva dni pred vydaním (to jest 23. februára). Všetko však zatiaľ nasvedčuje tomu, že hodnotenia budú pozitívne.
  • Spoločnosť EA uznala, že Battlefield 2042 je sklamaním. Neuspokojivý výsledný produkt ovplyvnilo hneď niekoľko faktorov, no EA hádže “vinu” najmä na Halo Infinite, ktorého multiplayer vyšiel zdarma a navyše fungoval.

  • Očakávaný Starfield od Bethesdy by mal kombinovať veľmi realistické stvárnenie sci-fi sveta s takzvaným NASA-punkom. Základy, na ktorých autori stavajú by mali byť realistické, no od nich už mohla byť popustená uzda fantázii. Čo konkrétne si však pod týmto všetkým predstaviť uvidíme až s poriadnym predstavením.

Komentuj!