Register

A password will be e-mailed to you.

BioShock z Ruska, i tak býva nazývaná hra Atomic Heart od štúdia Mundfish. O nej už vieme nejaký ten piatok, no problémy vo vnútri štúdia a i komplikovaný vývoj zariadili, že ešte stále nedorazila do predaja. Nový trailer však odhaľuje, kedy sa konečne nádejne vyzerajúceho titulu dočkáme.

Ak náhodou neviete čo je Atomic Heart zač, tak sa jedná o strieľačku z pohľadu prvej osoby s RPG prvkami, ktorá sa odohráva v alternatívnej retro-budúcej verzii ZSSR 50. rokov minulého storočia. Ako mentálne nestabilný agent KGB nazývaný P-3 máte na príkaz vlády odhaliť záhadu stojacu za povstaním robotov, preskúmať prísne tajné sovietske zariadenie, pričom bude nutné využívať široký arzenál strelných zbraní a špeciálnych schopností proti smrtiacim experimentom bioinžinierov a vzbúreným strojom, inak sa na koniec príbehu nedopracujete.

Pútavý a čo do tempa našliapaný trailer vo svojom závere odhaľuje, že hra (snáď) dorazí v niektorom z posledných štyroch mesiacov roku 2022, nakoľko autori uviedli #######ber. Mriežok je však až sedem, takže presne nesedí ani jeden mesiac čo môže znamenať, že vývojári ešte úplne presne nevedia, alebo len chcú ponechať priestor na špekulovanie. V decembri by však mal doraziť druhý S.T.A.L.K.E.R., ktorému sa, pravdepodobne, budú chcieť vývojári vyhnúť. Nechajme sa prekvapiť. Ak vás titul zaujal, zahrať si ho budeme môcť na platformách PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X|S.

Zdroje: YouTube, Wikipedia

Komentuj!