Register

A password will be e-mailed to you.

Populárny Netflix oznámil už dávnejšie, že štýlová a náročná plošinovka Cuphead sa dočká vlastného seriálového spracovania. Ale až v nedávnych dňoch sme sa dozvedeli konkrétne informácie a dočkali traileru, ktorý nám toto seriálové spracovanie prezentuje.

Plánovaná séria ponesie názov The Cuphead Show, pričom prvá séria odštartuje už 18. februára tohto roku. Stojí za to podotknúť, že každá epizóda bude trvať iba 12 minút. V príbehu budeme sledovať osudy dvoch bratov, a to impulzívneho Cupheada a opatrného Mugmana, ktorý sa nechá zatiahnuť do všetkých problémov, ktoré jeho brat spôsobí. Na ceste objavujú zábavný park Carnevil, ktorý je vedený slizkým diablom, ktorý takýmto spôsobom získava duše svojich návštevníkov, Práve z tohto dôvodu nemôže Cuphead spolu s Mugmanom tento zábavný park len tak opustiť a cestu von si musia vybojovať.

Čo sa týka samotnej videohry, tak stojí za zmienku, že sa blíži vydanie DLC pôvodnej hry s názvom Cuphead: Delicious Last Course, ktorého sa dočkáme 20. júna 2022.

Komentuj!