Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ ste patrili k fanúšikom trilógie Bioshock a už vám tento svet po rokoch opäť chýba, na moment by vás tam mohol navrátiť fanúšikovský film s názvom The Interrogation of Timmy H.

Krátky film The Interrogation of Timmy H. se zameriava na výsluch pašeráka Timmyho H., na ktorého si možno spomínate z originálneho Bioshocku. Priamo v hre ste ho síce stretnúť nemohli, ale niektorí z vás si možno spomenú na dvojicu audio denníkov, ktoré sa nahrala jeho osoba. Na Timmyho sa zameral zákerný detektív Sullivan, slúžiaci šéfovi celého potopeného komplexu, Andrewovi Ryanovi. Pašerák Timmy totiž pracoval pre samotného Franka Fontaina, čo znamená, že nemá práve najlepšie vyhliadky na šťastný koniec.

Tento fanúšikovský film zaujme predovšetkým verným vyobrazením atmosféry podmorského komplexu Rapture. Nenájdeme tu síce žiadneho Big Daddyho, ani neuvidíme žiadnu malú sestru, ale z každého záberu je jasne poznať, že ide o kultové Rapture, ktoré na dne mora vybudoval Andrew Ryan. Tromfom tvorcov filmu je určite aj fakt, že o hudbu sa postaral Garry Schyman, pôvodný autor soundtrackov všetkých troch dielov série Bioshock. Takže pokiaľ si chcete Rapture po čase zase pripomenúť, aspoň takto sa do neho môžete aspoň na nejakých desať minút vrátiť.

Komentuj!