Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári zo slovenského štúdia Team Vivat ešte v novembri 2021 predstavili svoj chystaný, veľkolepý projekt s názvom Vivat Slovakia, zasadený do mimoriadne atraktívneho obdobia na Slovensku, nazvaného novinármi aj “slovenské roky olova”, teda do 90. rokov minulého storočia, kedy mafiánske skupiny zažívali svoj zlatý vek.

Štúdio dokonca spustilo i crowdfundingovú kampaň na stránke StartLab, kde môžete priamo podporiť tento ambiciózny projekt. Team Vivat si tam stanovili za cieľ vyzbierať minimálne 10 000 €, čo sa im behom pár dní podarilo. Inak si vývojári dotujú projekt z vlastného vrecka a zároveň dostali aj podporu z Fondu na podporu umenia. To znamená, že práce na vývoji sa môžu rozbehnúť naplno. Keď podporíte tento projekt cenou aspoň 20 €, dostanete Steam PC kľúč na plnú hru Vivat Slovakia a vaše meno sa objaví v titulkoch pri poďakovaniach. V prípade ešte vyššej darovanej sumy sa môže vaše meno objaviť priamo v hre ako NPC postava.

Na záver by sme radi pripomenuli, že Vivat Slovakia bude dokonca obsahovať exkluzívny slovenský dabing, kde sa o hlasy postarajú aj takí herci ako sú Marián Labuda mladší., Kristína Svarinská či dokonca Rasťo Piško. Vývojári by radi svoj projekt uviedli na Steame niekedy v priebehu roku 2023.

Komentuj!