Register

A password will be e-mailed to you.

Zatiaľ čo Call of Duty: Vanguard od Sledgehammer Games nedopadlo najlepšie nielen v našej recenzii, ale ani ani predaje nevychádzajú úplne podľa predstáv Activisionu Blizzard, tak štúdio Infinity Ward pracuje na ďalšom počine z tejto zrejme nesmrteľnej série.

Vývojári z Infinity Ward na svojom Twiteri potvrdili, že pracujú na novej generácii hier Call of Duty. Už čoskoro vraj zverejnia ďalšie informácie, čo naznačuje, žeby sme sa mohli v krátkom čase dočkať aj dátumu vydania.

Infinity Ward je pôvodné štúdio, ktoré v roku 2003 túto už dnes kultovú značku vytvorilo. Od tej doby však prišlo k viacerým zásadným zmenám, vrátane odchodu oboch hlavných zakladateľov do nového štúdia Respawn, kde pod hlavičkou Electronic Arts nalákali ďalších pôvodných vývojárov. Infinity Ward následne preto museli prijať nových zamestnancov a s nimi vytvorili ďalšie, už trochu vlažnejšie prijaté diely, ako napríklad Call of Duty: Ghosts, alebo Call of Duty: Infinite Ward.

Samotný Activision v tejto súvislosti len stručne uviedol, že Infinity Ward pracujú na svojom najambicióznejšom projekte v rámci celej série Call of Duty, takže sa máme dočkať nielen množstva inovácií, no čakajú nás aj nové a príťažlivé zasadenia do zaujímavých období.

Komentuj!