Register

A password will be e-mailed to you.

Watch Dogs: Legion je pravdepodobne najslabším dielom známej série, čo potvrdzuje aj naša dobová recenzia z roku 2020. Počas nasledujúcich necelých dvoch rokov sa hra dočkala niekoľkých menších dodatkov a aktualizácii, avšak táto podpora aktuálne končí.

Watch Dogs: Legion síce nebol prijatý recenzentmi príliš nadšene, ale nemožno uprieť vývojársku snahu svoj titul ešte zatraktívniť. Z tohto dôvodu postupne pridali online režim, dodatočné postavy, či dokonca zombie apokalypsu v Legion of the Dead. Za zmienku iste stojí aj pre-quelové rozšírenie Bloodline. Posledným patchom bol ten s číslovkou 5.6, ktorý vyšiel ešte v septembri minulého roku. Odvtedy nastalo podozrivé ticho a až v dnešných dňoch sa vývojári priamo priznali, že tento update bol tým posledným. V rámci singleplayerového režimu tak už nemôžeme očakávať akékoľvek zmeny, či vylepšenia, avšak v online režime ešte dobieha aktuálna piata sezóna, dostupná od januára tohto roku. Akonáhle však skončí, tak sa pristúpi na zacyklenie posledných troch sezón, aby hráči mohli získať aspoň tie odmeny, ktoré dovtedy nestihli.

V oficiálnom oznámenia Twiteri vývojári ďakujú celej komunite za podporu a vyjadrujú vďaku každému fanúšikovi, ktorý s nimi podnikol túto cestu.

Komentuj!