Register

A password will be e-mailed to you.

Preneste sa napríklad do futuristickej metropoly postavenej na plošine, alebo obchodného mesta, ktoré akoby vypadlo zo Star Wars. To všetko prinesie dlho očakávané RPG Starfield.

Dátum vydania vesmírnej opery Todda Howarda a jeho Bethesda Games Studios sa blíži. Aj keď plné predstavenie štúdio sľúbilo až na leto okolo E3, pomocou konceptuálnych grafík a vývojárskych komentárov sa nám hra začína pomaly predstavovať. Tentokrát sa ukazuje pozoruhodné mesto zvané Neon.

Korporácia Xenofresh túto lokalitu vybudovala ako najväčšiu stanicu na rybolov. Pri tejto činnosti objavili druh ryby s psychedelickými účinkami a tak sa z tejto frakcie stali priekupníci s touto drogou. Táto droga, zvaná Aurora, je legálna výlučne v meste Neon, a pravidelne láka množstvo návštevníkov. Pre porovnanie tónu a vizuálu lokácií si môžete Neon porovnať s predošlými predstavenými mestami New Atlantis a Akila City:

Starfield vychádza 11. novembra 2022 a vyjde pre platformy Xbox Series X|S a PC. K hre očakávame ako je to už tradíciou zberateľskú edíciu, v ktorej býva niečo, čo si viete dať na seba. Po Pip Boyovi na ruke a Power Armor helme by mali prísť chytré hodinky, ktoré sa už aj s kufríkom objavili v herných traileroch

Komentuj!