Register

A password will be e-mailed to you.

Január 2022 máme takmer za sebou. A treba uznať, že bol veľmi zaujímavý, najmä teda z pohľadu oznámení či najväčšieho nákupu v rámci herného biznisu. Teraz je však dôležitejšie, že pred nami je najkratší mesiac v roku a s tým spojená i zmena v predplatnom PlayStation Plus.

Máme tu opäť trojicu hier, no tento raz sa počin určený pre PlayStation 5, minimálne podľa náhľadového obrázku, nepovažuje za ten primárny. Začneme však ním. Majiteľom naj najnovšej generácie konzol PlayStation môže knižnicu obohatiť o Planet Coaster: Console Edition od Frontier Developments. V rámci predplatného je iba PS5 verzia, verzia pre PS4 nie. Nejaký extra popis nie je nutný, nakoľko ide o simulátor zábavného parku. Vašou úlohou bude vybudovať a manažovať zábavný park a snažiť sa o to, aby park prosperoval a napredoval. Na metacritic svieti hodnotenie pri PS5 verzii 81%, takže o kvalitu núdza nie je.

Asi najväčším lákadlom februárovej ponuky bude PS4 verzia bojovky EA Sports UFC 4 od EA Vancouver, ktorá vyšla v roku 2020. Súboje v zmiešaných bojových umeniach sú aktuálne veľmi populárne, takže hráči, pravdepodobne, tento titul ocenia. V ponuke nájdete 229 unikátnych bojovníkov (k tomu aj 81 alternatívnych verzií) a nechýba ani kariérny režim, ktorý vás naučí základy štyroch MMA disciplín – box, kickbox, wrestling a jiujitsu. V kariérnom režime si možno vytvoriť vlastného bojovníka, pričom cieľom je stať sa G.O.A.T. (v preklade tým najlepším všetkých čias). Hra v recenziách zbierala dobré hodnotenia, ktoré sa na metacritic ustálili na 78% pre PS4 verziu.

Februárovú ponuku uzatvorí Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, a teda samostatne na novo vydané pôvodne štvrté rozšírenie k Borderlands 2. Rozbíjajte kostry, porazte drakov a bojujte s obrovskými golemami v tomto bláznivom dobrodružstve, ktoré môžete absolvovať ako sólo, tak aj v kooperácii s ďalšími troma hráčmi. Navyše, môže ísť o dobrú prípravu na titul Tiny Tina’s Wonderlands, ktorý by mal doraziť niekedy tento rok. Pôvodné rozšírenie zbieralo fantastické známky v recenziách, takže pokiaľ máte radi strieľačky a nebránite sa výraznej štylizácii, potom si dozaista prídete na svoje.

Ak ste si ešte neaktivovali januárové PS Plus hry, potom sa poponáhľajte, máte na to čas už len do 1. februára dopoludnia, potom sa ponuka zmení na februárovú. Na záver ešte prehľad februárovej ponuky z kanálu PlayStation Česko.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!