Register

A password will be e-mailed to you.

Každoročný výpredaj digitálnej platformy Steam je opäť tu. Ktoré tituly sa tentokrát dočkali atraktívneho zvýhodnenia? To si povieme v dnešnom článku.

Spravidla začína lunárny výpredaj niekoľko týždňov po zimnom (čiže tom najmasívnejšom), takže nezriedka bývajú peňaženky narúživých hráčov značne výprazdnené. Výnimkou pravdepodobne nebude ani toto obdobie. To však rozhodne neznamená, že by ste si nevedeli zaobstarať hneď niekoľko zaujímavých titulov. Na niektoré z nich sa pozrieme.

Pokiaľ už roky bažíte po duchovnom nástupcovi série Left 4 Dead, tematické Back 4 Blood je momentálne k získaniu za 35,99 €. Zombie first person shooter akcia sa dočkala 40% cenového zvýhodnenia, pričom ide stále o relatívne nový titul. Hororu zostaneme verný i v ďalšom tipe, nakoľko najnovší Resident Evil Village má 50% zľavu. Fantastický akčný horor teda môže byť váš za 29,99 €, čo už je lákavá ponuka. A čo takto akčný survival s výbornou naratívnou líniou a čoskoro možnosťou upgradovať na Director’s Cut edíciu? Kojimov Death Stranding si viete zahrať za 17,99 €, keďže dostal 70% zvýhodnenie.

Máte radšej originálne projekty? Zaujímavé Twelve Minutes bude pri 20% zvýhodnení vaše za 16,79 €. Frenetická akcia od tvorcov žánrovej legendy menom Max Payne je taktiež v zľave. Control, atmosférická a esteticky úchvatná záležitosť sa dá získať za 11,99 €. Poďme ale do inej sféry. České RPG vyvíjané pod záštitou Daniela Vávru, Kingdom Come: Deliverance, respektíve jeho Royal edícia. Tej bola uštedrená 70% zľava a masívny titul si teda zakúpite za 11,99 €. A keď už sme vyššie spomínali tú originalitu, Disco Elysium – The Final Cut je v 60% zľave. Atypickú adventúru si teda zahráte za 15,99 €. A to je pri prítomnom obsahu ponuka, ktorú nemožno odmietnuť.

Ponuky sú určite atraktívne, ale dlho s nimi neváhajte. Výpredaj končí 3. februára 2022 o 19:00. Máte teda už vybraných svojich favoritov alebo tento výpredaj radšej vynecháte, keďže vaša peňaženka stále plače po všemožných zimných akciách? Ak ste ulovili konkrétny titul, pokojne sa s nami podeľte o získané hry prostredníctvom komentárovej sekcie.

Komentuj!