Register

A password will be e-mailed to you.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time bola skvelá, ale pre niektorých hráčov i poriadne frustrujúca záležitosť. Napriek tomu išlo o solídny úspech, ktorý zdá sa, inšpiroval aj Tate Multimedia, autorov titulu Kao the Kangaroo.

Ak patríte medzi priaznivcov žánru, možno si tohto kenguru vybavíte, nakoľko zo susedného Poľska k nám prvý diel dorazil ešte v roku 2000. Odvtedy vyšli ešte tri hry s Kaom, no od vydania zatiaľ poslednej – Kao the Kangaroo: Mystery of the Volcano, ubehne v decembri už 17 rokov. A hoci tu máme oznamovací trailer, po prvý raz bola hra ohlásená ešte pred dvoma rokmi pri oslave dvadsiateho výročia od vydania prvej časti.

Po dlhej pauze sa však kengura s boxerskými rukavicami vracia na hernú scénu v novom dobrodružstve, ktoré vyjde už tento rok pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch. Presný dátum zatiaľ stanovený nie je, no zatiaľ je v hre tretí kvartál tohto roku. Príbeh sa zameria na hľadanie Kaovej nezvestnej sestry menom Kaia, no odkrývať sa bude aj tajomstvo okolo zmiznutia otca hlavného hrdinu. Dôležitejšia však určite bude hrateľnosť a to, či pôjde o zábavný počin, hoci nižšie priložený trailer vôbec nevyzerá zle, i keď je zjavná inšpirácia už zmeneným Crashom 4.

Zdroje: YouTube, Wikipedia

Komentuj!