Register

A password will be e-mailed to you.

Vedúci marketingového oddelenia v spoločnosti FromSoftware Yasuhiro Kitao v prezentačnom videu na Taipei Game Show 2022 jasne potvrdil, že jeden z najočakávanejších titulov tohto roku, Elden Ring je hotový a pripravený vyjsť v aktuálne platnom dátume vydania.

Yasuhiro Kitao vo videu jasne tvrdí, že Elden Ring dosiahol “Gold stav”, čo znamená, že je už bez ďalších úprav a odkladov pripravený k distribúcii. Vrátane tohto potešujúceho potvrdenia Kitao ešte upresnil, že sa v súčasnosti pracuje ešte na takzvanom „day one patchi“, ktorý značne vyleští už hotovú a odovzdanú hlavnú verziu. “Jednoducho chceme, aby v našej hre bolo všetko tak, ako má byť”, uviedol k “day one patchu” vo videu Yasuhiro Kitao. Ďalšou zaujímavou informáciou môže byť aj to, že príbehová linka má zabrať približne 30 hodín. Tento čas sa ale pravdepodobne natiahne nielen opakovaním nevydarených súbojov, ale tiež prieskumom tamojšieho sveta a plnením vedľajších misií.

Elden Ring mal pôvodne vyjsť už v januári, ale vývojári si ponechali ešte mesiac navyše, a tak sa vydanie posunulo na 25. február tohto roku. Elden Ring vyjde nielen na konzoly PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S, ale aj na platforme PC skrz populárny Steam.

Komentuj!