Register

A password will be e-mailed to you.

Vydania remasterov pôvodnej trilógie Crysis rozvírili hladinu špekulácií o tom, že nemecké štúdio Crytek v tichosti pracuje na plnohodnotnom pokračovaní tejto úspešnej značky. Tieto špekulácie nadobudli reálnu podobu v okamihu, kedy vývojári priamo potvrdili, že pokračovanie slávnej trilógie sa práve nachádza vo fáze vývoja.

O únik informácií ohľadom Crysis 4 sa v prvom rade postarala čínska pobočka Cryteku. Následne, ako reakciu na toto odhalenie, vývoj novej časti potvrdila aj materská firma z Nemecka a ako dôkaz zverejnila krátky CGI trailer. Treba povedať, že priveľa v ňom neukázala, v podstate zobrazuje iba akési efekty pripomínajúce typickú nanotechnológiu tejto série a text, vyzývajúci, aby sme pripojili na cestu a stali hrdinom.

Trailer obsahuje aj sekvenciu akejsi deštrukcie, po ktorej sa všetko rozpadá a z trosiek sa zloží číslo 4. To však neznamená, že pokračovanie sa bude menovať Crysis 4, pretože podľa Cryteku ide iba o pracovný názov. Každopádne je zrejmé, že pôjde právoplatné pokračovanie série, keďže vyskakovali aj špekulácie o celkovom reštarte značky.

„Sme veľmi potešení a nadšení, že vám môžeme priniesť tuto novinku. Skutočne sa tešíme, až vám prezradíme podrobnosti o tom, čo nás čaká,“ dodala k tomu v oficiálnom vyhlásení spoločnosť Crytek.

Posledný diel značky Crysis vyšiel ešte pred dlhými deviatimi rokmi na platformy PC, PlayStation 3 a Xbox 360 v spolupráci so spoločnosťou Electronic Arts. Počas minulého roka sme sa postupne dočkali remasterov všetkých častí pôvodnej trilógie. O dátume vydania nového prírastku, samozrejme, zmienka ešte nepadla, avšak v blízkej budúcnosti nepochybne môžeme očakávať bližšie a detailnejšie informácie.

Komentuj!