Register

A password will be e-mailed to you.

Okolo znovuzrodeného Hitmana bolo od začiatku viacero nejasností, keďže pôvodne mal vyjsť iba postupne v epizodickom formáte a až neskôr sa ukázalo, že pôjde o plnohodnotnú hru. Neskôr sa navyše objavil vo viacerých edíciách, obsahujúcich rozličné prídavky. Podobný systém bol zvolený aj u druhého dielu a túto často neprehľadnú nejednotnosť len zvýšila exkluzivita Hitmana 3 len pre Epic Games Store. Tomuto je však už našťastie koniec.

Pre rokom vyšiel tretí diel tejto slávnej stealth akcie exkluzívne iba na Epic Game Store a odvtedy sa dočkal stálej podpory zo strany vývojárov. Postupne boli pridávané nové escalation kontrakty, tzv. Elusive Targets a dočkali sme sa aj plateného DLC, zameraného na sedem smrteľných hriechov. Nezabudlo s ani na nové výzvy a predmety. Vývojárske štúdio IO Interactive má v deň výročia vydania Hitmann 3, teda 20. januára 2022, začať Year 2. Ten neprinesie len ďalšiu veľkú nálož nového obsahu, ale konečne zjednotí všetky doteraz vydané diely a početné prídavky do jedného balíka, teda edície pod názvom Hitman Trilogy.

V Hitman Trilogy teda konečne nájdeme všetky tri časti novej trilógie (Hitman, Hitman 2 a Hitman 3) a bude dostupná na všetkých platformách vrátane Steamu a konzol. Prekvapením je aj fakt, že sa v rovnaký čas táto edícia objaví na Game Passe pre konzoly i PC. Vlastníci headsetov pre virtuálnu realitu sa taktiež dočkajú svojej podpory. Spoločne s touto novu edíciou prichádza aj nový herný režim, nazvaný Elusive Target Arcade. Ten je založený na koncepte Elusive Targets, ktorý sa v rámci série Hitman objavil už v prvej časti novej trilógie. Behom jari sa navyše dočkáme aj druhého nového herného režimu s názvom Freelancer. Ten v sebe má kombinovať roguelike elementy a strategické plánovanie. Súčasťou tohoto režimu bude aj tzv. safehouse, teda úkryt.

Hitman Trilogy vyjde už 20. januára 2022 na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, a PC (Steam a Epic Games Store).

Komentuj!