Register

A password will be e-mailed to you.

V lete sme sa dočkali ďalšej ťahovej stratégie z univerza Warhammeru 40k pod názvom Battlesector, ku ktorej sme si vtedy pre vás pripravili aj recenziu. Od vydania už za chvíľu uplynie pol roka a vývojári na hre naďalej pracujú a zároveň s ňou majú veľké plány. Čo je pochopiteľné, keďže práve tento titul zrejme najlepšie odzrkadľuje podstatu stolnej hry, od ktorej je odvodený. Aktuálne sme sa však dozvedeli, že sa hra dočká prvého väčšieho DLC, a to prinesie do hry jednu z najobľúbenejších a najdesivejších rás – Necronov.

Pokiaľ hru vlastníte, tak ste si mohli všimnúť, že sú už k dispozície 2 menšie DLC, ktoré vám však do hry pridajú len niekoľko elitných jednotiek. Zatiaľ je stále možné si zahrať len za 2 rasy – Blood Angels a tyranidov. Preto bude pre fanúšikov Warhammeru 40k toto DLC jednoznačným prínosom. Má to ale jeden háčik. Necroni so sebou neprinesú novú príbehovú kampaň, akú sme si mohli zahrať v základnej hre. No nie je treba smútiť, lebo vývojári pripravujú aspoň kampaň, v ktorej budú tieto tri rasy bojovať o nadvládu nad rozkúskovanou mapou, ako sme už zvyknutí z rôznych stratégií. V tomto prípade sa budete môcť v boji postaviť proti Necronom, aj keď si toto DLC nezakúpite.

Plány vývojárov z Black Lab Games vyzerajú zatiaľ sľubne, takže uvidíme, čím nás už začiatkom tohto roka prekvapia, keďže dátum vydania nového DLC zatiaľ nebol stanovený.

Komentuj!