Register

A password will be e-mailed to you.

V rámci veľtrhu CES 2022 spoločnosť Nvidia ukázala svoje technológie prostredníctvom gameplay videí zo zombie akcie Dying Light 2 a taktiež fantasy počinu God of War. Môžeme si všimnúť prepracované efekty ray tracingu v Dying Light 2 v rozlíšení 4K, pričom PC verzia God of War sa predvádza technológiou Nvidia Reflex pre zníženie latencie.

V prípade titulu God of War spoločnosť uvádza, že „PC verzia tejto hry bude k dispozícii už 14. januára a bude obsahovať vylepšenú grafiku, exkluzívne funkcie, HDR, technológiu Nvidia DLSS pre zrýchlenie výkonu pomocou umelej inteligencie a Nvidia Reflex pre optimalizáciu latencie. Rýchla akcia a efektné kombá v God of War sú kľúčom k prekonaniu najťažších výziev. Pokiaľ je latencia systému vysoká, hranie je pomalé a ovládanie nereaguje. Ani náročné skoky nevychádzajú a celý zážitok je spomalený. Vďaka technológii Nvidia Reflex je však celé vaše hranie svižnejšie, takže môžete porážať bossov pomocou obratných úskokov a ničivých komb.“

Očakávaný Dying Light 2 od štúdia Techland zase predvádza, ako si v nastaveniach budeme môcť sami, v závislosti na konfigurácii nášho hardwaru, kalibrovať parametre ray tracingu pre globálne nasvietenie, tiene a odrazy vytvorené sklom, vodou a kovovými povrchmi. Dying Light 2 vyjde 4. februára 2022 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch (cez cloud), pričom bude na všetkých platformách obsahovať aj české titulky.

Komentuj!