Register

A password will be e-mailed to you.

Výpredaj obchodu GOG s názvom Winter Sale sa už pomaly chýli ku koncu a ako posledný darček nám jeho prevádzkovatelia nadelili zaujímavý RPG počin s prvkami rogue-like pod názvom Iratus: Lord of the Dead.

Významnou inšpiráciou pre Iratus: Lord of the Dead sú nesporne žánrové a dnes už kultové tituly ako Darkest Dungeon alebo Dungeon Keeper. Okrem zhodného vizuálu s uvedenými počinmi, Iratus preberá aj rogue-like koncept ťahových súbojov. Z Dungeon Keepera si berie celkové zasadenie a námet, pretože napríklad aj tu sa ujmete pána temnoty a teda vyložene negatívnej postavy. V tomto prípade sa ujmete role nekromanta, ktorý bol celé storočia uväznený a vašim cieľom je mu pomôcť sa zbaviť aj posledných okovov.

Ako správny nekromant si teda povolávate zo záhrobia rozličné mŕtve, či nemŕtve príšery, ako sú zombie, kostlivci, či upíry a následne si z nich tvoríte svoju súkromnú armádu. Zaujímavosťou je rozhodne aj možnosť poskladať si svoju armádu z častí useknutých tiel nepriateľov. V neposlednom rade máte k dispozícii aj alchýmiu, pomocou ktorej si vytvárate bojovníkov s unikátnymi schopnosťami a talentmi. K dispozícii máte aj vlastnú kobku, ktorú môžete postupne vylepšovať.

Iratus: Lord of the Dead si môžete aktivovať na tomto odkaze, pričom majte na pamäti, že akcia končí už zajtra o 15. hodine.

Komentuj!