Register

A password will be e-mailed to you.

Stratégiu Company of Heroes 3 sme vám už v lete čiastočne predstavili, ale až teraz nám tvorcovia zo štúdia Relic v novom, päťminútovom vývojárskom denníku podrobnejšie predstavili mapu príbehovej kampane.

Ťažisko tvrdých bojov sa v tretom dieli presúva do prostredia Stredozemného mora, kde sa konkrétne v Taliansku staneme generálom uprostred zúriacej druhej svetovej vojny a na dynamickej mape kampane rozhodneme o priebehu a výsledku spojeneckého ťaženia skrz Apeninský polostrov. Bojisko je opäť vidieť z vtáčej perspektívy a naše rozhodnutia počas bojov ovplyvňujú nielen taktický priebeh jednej bitky, ale aj výsledok celej vojny. Vplyv majú aj nové systémy a rozhodnutia, ktoré musíme vykonať.

Vo videu sa dozvieme aj informácie o nových zdrojoch a mechanizmoch, takže sú predstavené taktiež letecké a námorné sily, spoločne s partizánmi, ktorých môžete účinne využiť vo váš prospech.

Video obsahuje aj české titulky, keďže plná verzia Company of Heroes 3 má vyjsť v priebehu budúceho roku 2022 na platforme PC aj s českou textovou lokalizáciou.

Komentuj!