Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je to tak dávno, čo sme vás informovali, že bol dokončený slovenský preklad na jednu z najpopulárnejších hier pôvodne na PlayStation 4, ktorá sa nakoniec dočkala vydania aj na počítače. Áno, hovorím o Horizon Zero Dawn. V tomto prípade ide zrejme o najambicióznejší slovenský preklad, aký sme za tie roky, čo vzniklo mnoho slovenských prekladov, uzreli. Ale poďme sa bližšie pozrieť, čo si pre vás tím prekladateľov z lokalizácii.sk pripravil v nedávnej dobe.

Mnohí z vás sa určite nevedeli dočkať remasteru trilógie GTA. Bohužiaľ, sme sa dočkali dosť veľkého nepodarku, ktorý ešte dlho bude treba upravovať, aby nebol hráčom na smiech. No pokiaľ ste dostatočne veľkým fanúšikom série a dokážete tomuto remasteru všetky tie chyby odpustiť, tak ste sa už určite do hrania pustili. Dobrá správa je, že pôvodné slovenské preklady pre Grand Theft Auto IIIGrand Theft Auto: Vice City od MixerX-a boli opravené a sú tak kompatibilné s remasterovanými dielmi. Okrem toho sa začalo pracovať na úplne novom slovenskom preklade pre GTA San Andreas, takže rozhodne sa máte na čo tešiť.

Neuplynuli ešte ani 2 mesiace od vydania titulu War Mongrels a prekladateľ Slappy má už pre vás taktiež pripravený preklad pre túto taktickú stratégiu z druhej svetovej vojny. Na samotnej hre sa však naďalej pracuje, takže v nej môžete zatiaľ naraziť na dosť chýb, ale snáď aspoň preklad vám pomôže prehliadnuť tých pár nepríjemností, na ktoré môžete v hre naraziť.

Na záver ešte stojí určite za poznamenanie, že najnovšie DLC pre Age of Empires III: Definitive Edition s názvom Mexico Civilization už bolo taktiež preložené, a vy si tak môžete zahrať ako tri nové historické misie, tak aj s týmto úplne novým národom šarvátky a multiplayer, a to so slovenskými titulkami.

Veríme, že vám najnovšie preklady od lokalizácií.sk urobili opäť radosť a môžeme spoločne očakávať, čo ďalšie nám najbližšie prinesú.

Komentuj!