Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony zverejnila nové video týkajúce sa ich očakávaného počinu God of War s názvom God of War – Features Trailer PC, v ktorom sa zamerala na rozličné grafické vylepšenia a možnosti v tejto verzii hry.

O príbehu titulu sa môžete dočítať v našej dobovej recenzii pre PlayStation 4 z roku 2018, a tak sa môžeme zamerať skôr na systémové požiadavky pre túto novú, pripravovanú PC verziu God of War. Nový trailer ukazuje aj rozlíšenie, ktoré bude natívne 4K, odomknutú frekvenciu snímkov za sekundu a najrôznejšie grafické nastavenia, ako sú tiene vo vysokom rozlíšení, lepšie odrazy, GTAO (Ground Truth Ambient Occlusion) a SSDO.

God of War – Features Trailer takisto potvrdzuje podporu DLSS od Nvidie pre optimalizáciu výkonu a Reflexu pre nízku latenciu, čo je rozhodne dobrá správa pre všetkých majiteľov starších, alebo slabších počítačových zostáv. Poteší aj podpora AMD FidelityFX Super Resolution.

V neposlednom rade bude PC verzia God of War podporovať ovládače DualSense z PS5, rovnako ako DualShock 4 z PS4, pričom samozrejmosťou je podpora klávesnice a myši.

Systémové požiadavky môžete vidieť na tomto obrázku:

Čo sa týka samotného vydania, tak stále platí, že God of War vyjde na platforme PC aj s českými titulkami 14. januára 2022.

Komentuj!