Register

A password will be e-mailed to you.

Séria budovateľských stratégií pod názvom Anno patrí medzi najpopulárnejšie série v rámci tohto žánru, pričom priniesla už množstvo častí, v ktorých nám boli predstavené odlišné epochy, pričom napríklad Anno 2205 sme svojho času aj recenzovali. Dej Anno 1404 je situovaný do 15. storočia, teda do éry stavieb monumentálnych katedrál, a neskoršie aj do odvážnych výprav za oceánom a diaľkových obchodov, predstavujúcich rannú formu neskoršieho kapitalizmu.

Anno 1404 History Edition obsahuje kampaň pre jedného hráča, v ktorej ste vyslani, aby ste spravovali územie, venované vám cisárom. Zároveň musíte pomáhať cisárovmu priateľovi so stavbou ohromnej katedrály. Neskôr sa pustíte aj do krížových výprav a hľadania spojencov v Oriente. V roku 2010 vyšlo rozšírenie s názvom Anno 1404: Venice a nakoniec v roku 2020 vynovená verzia pod názvom Anno 1404 – History Edition, obsahujúca všetky prídavky (vrátane Venice), upravujúca multiplayer a pridávajúca menšie grafické vylepšenia, vrátane vysokého rozlíšenia.

Ak ste túto sériu ešte nevyskúšali, máte ideálnu príležitosť práve teraz, keďže na platforme Ubisoft Connect si môžete do 14. decembra 2021 do 15:00 úplne zadarmo aktivovať Anno 1404 History Edition, obsahujúci aj české titulky.

Komentuj!