Register

A password will be e-mailed to you.

Vydanie očakávaného titulu Dying Light 2: Stay Human sa blíži a okrem promo akcie, v rámci ktorej štúdio Techland ponúka postupne dva tituly zo svojho portfólia zdarma, nám poľskí vývojári ponúkli aj nové zábery.

Nové gameplay video trvá až 16 minút a ukazuje súvislú pasáž jednej z úvodných misií. V nej musí hlavný hrdina Aiden vyšetriť záhadu, prečo sa odrazu stratil zdroj energie, keďže všetky svetlá prestali svietiť. Spočiatku skáče z vysokej budovy, lieta na paraglide, ale následne už predvádza najznámejšiu časť hry, teda parkour a prebiehanie striech budov.

Samozrejme nechýbajú ani krvavé potýčky so zombíkmi a aj preživšími normálnymi ľudmi. Aiden môže používať rozličné zbrane okrem obľúbenej mačety, ale zároveň sa aj už dokáže odrážať od nepriateľov a útočiť zo vzduchu, čo sú nové možnosti, ktoré nám prvý diel neponúkal. Tvorcovia nám zrejme chceli ukázať, akým spôsobom je Aiden pri likvidácii protivníkov kreatívnejší než hlavný hrdina pôvodného Dying Light.

Keďže nedávno bolo oficiálne oznámené, že hra sa nachádza v tzv. Gold verzii, tak zrejme nič nebráni tomu, aby Dying Light 2 Stay Human vyšiel 4. februára 2022 na platformách PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a cez cloud aj na Nintende Switch. Zároveň boli potvrdené aj české titulky.

Komentuj!