Register

A password will be e-mailed to you.

O očakávanej kolekcii Uncharted: Legacy of Thieves Collection sme vás už párkrát informovali, ale konečne sa môžeme podeliť o konkrétne informácie, vrátane dátumu vydania.

Kolekcia dvoch hier, Uncharted: Legacy of Thieves má konečne ohlásený dátum vydania, aj keď nateraz iba pre PlayStation 5. Táto kolekcia obsahuje dva diely série Uncharted, konkrétne Uncharted 4: A Thief’s End a spin-off Uncharted: The Lost Legacy. Oba diely vyšli pôvodne iba na PlayStation 4 a mali uzamknuté FPS na hodnotu 30. Toto však už neplatí, keďže na oficiálnom PS blogu je napísané, že sa môžeme v tomto prípade tešiť na tri módy režimu FPS a to konkrétne: na takzvaný Režim kvality – natívne 4K rozlíšenie a 30 FPS, Režim výkonu – 60 FPS a Režim výkonu+ – čo je Full HD rozlíšenie a dokonca až 120 FPS

Nové verzie oboch hier budú mať výrazné skrátené loadingy, podporu 3D audia a ovládača DualSense. Jediným mínusom je asi fakt, že v oboch prípadoch zmizol multiplayer, ktorý už nebude naďalej podporovaný.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection vyjde aj s českými titulkami na platforme PlayStation 5 už 28. januára 2022, pričom si ju už môžete aj predobjednať. PC verzia, ktorá bola taktiež sľúbená, vyjde o niečo neskôr.

Komentuj!