Register

A password will be e-mailed to you.

Už uplynulo trišvrte roka od vydania najnovšieho dielu série Stronghold s podtitulom Warlords, ktorý nás zaviedol na východ do Ázie. Vývojári z FireFly Studios však odvtedy aj naďalej neúnavne pracujú na opravách hry, lepšej optimalizácii a ponúkli nám už aj niekoľko nových DLC a aj nejaký ten dodatočný obsah zadarmo. Aktuálne však vyšlo už tretie príbehové DLC s názvom Rise of the Shogun Campaign. Ako už názov napovedá, tak nám predstaví ďalších kúsok japonskej histórie.

Rovnako ako aj ostatné DLCčka, čo zatiaľ vyšli, nám Rise of the Shogun ponúkne najmä obsah pre jedného hráča, a to novú kampaň pozostávajúcu zo 6 misií. Opäť nás ale čaká dlhé obdobie konfliktov, takže nebude sa jednať o príbehovo jednotný celok, ale skôr o významnejšie udalosti. Okrem kampane pribudli do Warlords aj dvaja noví vojvodcovia: had a lúčny koník. Had bude využívať najmä kradmé útoky, pričom si budete musieť dávať pozor na útoky ninjov. Lúčny koník má rovnaké vlastnosti ako daný druh hmyzu. Pomocou neho budete môcť vykonávať rýchle nájazdy na nepriateľské hospodárstvo.

Rise of the Shogun vyšlo zároveň s posledným updatom pre Warlords (24. novembra 2021) a môžete si ho aktuálne zakúpiť za 3,59 €.

Komentuj!